Както стана известно преди няколко часа, Samsung Galaxy S10 ще

...
Както стана известно преди няколко часа, Samsung Galaxy S10 ще
Коментари Харесай

Samsung разказа от какво ще бъде лишен Galaxy S10

Както стана известно преди няколко часа, Samsung Galaxy S10 ще бъде лишен от няколко основни преимущества. По-специално, изданието ZDNet взе изявление от ръководителя на мобилния бизнес на Samsung, по време на което високопоставения чиновник е разказал някои детайлности по отношение на идния мобилен уред на компанията, а точно – Galaxy S10.
По думите му, мобилното устройство ще бъде показано на публиката през първата половина на 2019 година, само че то няма да получи тази функционалност, която му приписват всички публицисти. Става въпрос за поддръжката на 5G мрежите. Както може да разберем от ръководителя на мобилното поделение на южнокорейската корпорация, флагманският смарт телефон Samsung Galaxy S10 ще бъде лишен от поддръжка на 5G мрежата във всякаква форма.

Това значи, че този телефон няма да може да предложи нищо ново, което останалите джаджи на другите марки да не могат.

Тази информация еднопосочно огорчи всички евентуални купувачи на бъдещото устройство, тъй като съвместимостта с мрежите от пето потомство – това е извънредно значимо нещо, изключително предвид на обстоятелството, че те ще се поддържат в редица страни през 2019 година. Също по този начин е станало ясно, че смарт телефонът Samsung Galaxy S10 ще получи освежен тип, местен програмен продукт и голям брой благоприятни условия, от които всички консуматори ще бъдат във екстаз.

За страдание, няма никаква уточненост, само че и не може да има, тъй като до появяването на това мобилно устройство към момента има съвсем половин година, тъй че все още апаратът към момента обезпечено се намира в разработка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР