Както повечето от нас знаят, километрите на автомобилите в България

...
Както повечето от нас знаят, километрите на автомобилите в България
Коментари Харесай

Mercedes-Benz ML280 e автомобилът с най-голям пробег, продаващ се в България

Както множеството от нас знаят, километрите на колите в България не постоянно са действителни, постоянно колите, които се продават в нашата страна, се оказват на по-малко километри сега на продажба, в сравнение с 2 години преди този момент. Повлияни от това, да забележим кои са колите с максимален разгласен пробег, взехме решение да разгледаме най-големия уебсайт за продажба на коли в България – и да ви покажем първите три рекордьора.

Автомобилът с най-вече навъртени километри, който се продава все още на писането на този материал, е Mercedes-Benz ML280 от потомство W164, който разполага с 3.0-литров дизелов елемент със 190 конски сили и 440 нютона въртящ миг. Конкретният образец е създаден през 2005 година, а километражът му наброява 485 хиляди километра.


Вторият автомобил е още по-изненадващ и демонстрира, че не всички коли се пазят, а някои от тях биват карани и то много. Става въпрос за трето потомство Skoda Octavia от края на 2014 година, километражът, на която демонстрира малко над 406 хиляди километра. Бърза сметка демонстрира, че комбито е изминавало по-малко над 60 хиляди километра годишно. Двигателят още веднъж е дизелов с размер от 1.6-литра, ръчна скоростна кутия и 105 коня.

На трето място е работещо софийско такси Opel Zafira със 1.6-литров мотор с 94 конски сили и фабричен метан. Автомобилът е с първа регистрация през декември месец 2009 година, а оттогава до в този момент километражът демонстрира 405 хиляди километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР