Както повечето известни личности, и Джордж Клуни не разчита само

...
Както повечето известни личности, и Джордж Клуни не разчита само
Коментари Харесай

Клуни отказа 35 милиона заради Амал

Както множеството известни персони, и Джордж Клуни не разчита единствено на приходите от главното си занятие, а и на доста странични - най-вече от реклама. Виждали сме го да ни предлага не един и два продукта, само че става известно, не приема всяко предложение, което получава. Дори на пръв взор да е същински примамливо.
 Джордж Клуни, Бен Афлек, фотосите на The Tender Bar и терзанията на режисьора за приятеля му
Притесненията на Джордж Клуни за Бен Афлек

Не просто сътрудници, а и същински другари

В последното си изявление той разкрива най-големия хонорар за рекламен ангажимент, който му е предлаган в миналото - цели 35 милиона $, и то за работа за един ден .

Клуни е трябвало да популяризира самолетна компания, само че преди да даде отговора си, се е съветвал с Амал и двамата са решили, че " не си заслужава " . Фактът, който е наклонил везните към отхвърли, е, че самолетната компания е била обвързвана със страна, която, " макар че е съдружник, е съмнителна от време на време ", предава Guardian.
 Снимка 536032

С това си решение семейство Клуни потвърждават, че са на първо място хора на правилата и са подготвени да ги отстояват даже на високата цена от няколко десетки милиона. За Амал в никакъв случай не сме си и помисляли, че е с Джордж поради парите и славата.
 Джордж Клуни, злополуката с мотор и неприятните мемоари на артиста от случая
Когато Джордж Клуни си намерения, че няма да оживее

Горчив спомен

А самият артист към този момент има задоволително дълга кариера зад тила си, с цел да може да си разреши сходни отводи. " Сега имам задоволително пари ", не крие той. А ние подсещаме единствено, че в рекламния контракт с компанията за кафе Nespresso се подписва под 40 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР