Както обикновено, в петък събираме на едно място някои от

...
Както обикновено, в петък събираме на едно място някои от
Коментари Харесай

5 нови песни тази седмица

Както нормално, в петък събираме на едно място някои от новите песните от последната седмица. Този път селекцията ни се оказва напълно женска, и то каква!

Започваме с Камила Кабейо . Днес тя пусна първата си нова ария от много време насам, която пък бележи своеобразното й завръщане към кубинските й корени. " Don`t Go Yet " включва и перкусиите на известния кубински барабанист Педрито Мартинес.

Оставаме на същата вълна с друго огромно имена за латино музиката - Шакира . Тя обаче е на доста по-диско вълна от кубинската си сътрудник.

С още вода и лятно въодушевление ни подема Рита Ора . Новата й ария " You for Me " може и да се трансформира в шлагера на лято 2021 година

Няма по какъв начин да пропуснем и Майли Сайръс , която също се регистрира с парче тази седмица. При това с нова проява на невероятните си гласови способности, които към момента остават подценявани от доста хора.

За край сме подготвили нещо цветно и екзотично - ария от Нека . Нигерийката от дълго време е звезда оттатък рамките на родината си и даже имахме щастието да я слушаме в България преди няколко години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР