Както БЛИЦ вече съобщи трите деца, открити в апартамент в

...
Както БЛИЦ вече съобщи трите деца, открити в апартамент в
Коментари Харесай

Съсед на свирепо убития старец в "Люлин" разкри шокиращи подробности за изолираните дечица от апартамента на ужасите!

Както БЛИЦ към този момент заяви трите деца, открити в апартамент в столичния квартал " Люлин " след убийството на възрастен мъж, към този момент са под полицейска протекция.

Децата, открити в жилището, са на 14, 15 и 19 години. Те са живеели изолирани в жилището в последните години и в никакъв случай не са посещавали учебно заведение. Контактували са единствено с родителите си. Най-голямото дете е момиче и в този момент се намира в полицейско ръководство в София. Двете по-малки деца са предадени на обществените служби в столицата и са настанени краткотрайно в профилиран дом. Те са и под полицейска протекция.

За убийството са арестувани майката на децата и мъжа, с който живее на фамилни начала.

Децата нямат издадени персонални карти, осведоми БНР. Свидетели показват, че те са асоциални и съвсем не беседват. За момента не са ясни аргументите за дейностите на майката, която ги е държала заключени в жилището в " Люлин ".

Съсед на фамилията описа шокиращи неща: " Бие татко си, не го пуска да влиза, децата на учебно заведение не са ходили. Не си заплаща входа. Те не заплащат една стотинка. Пет индивида са. Виждам като излизат с майка си и татко си с раничките – трите дечица. По през целия ден къде вървят, кой ги знае? "

БЛИЦ напомня , че трупът на 87-годишния Стефан Янев бе открит, а по него има следи от принуждение. На случката бе дадена светлина след излъчването й в предаването " Съдебен спор ", където след това дядото не се яви и бе разгласен за търсене. Знаеше се, че щерка му е отправяла закани към него. В момента тя и брачният партньор й са арестувани като обвинени за страховитото ликвидиране.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР