Както може би мнозина се досещат, търсенето касае определен вид

...
Както може би мнозина се досещат, търсенето касае определен вид
Коментари Харесай

Eто кои думи и личности са най-търсени през 2019 в Google

Както може би мнозина се досещат, търсенето касае избран тип спорт. И това е малко известният в България крикет, който обаче е същинска фикс идея и спортна вяра в Индия. А индийците несъмнено са доста важен % от земното население!

На второ място по търсения се подрежда името на американския артист Камерън Бойс, който умря в съня си на 6 юли тази година – на единствено 20-годишна възраст, поради затруднения от епилепсия. Той взе участие в известния измежду младежите по целия свят сериал "Джеси ", както и в поредицата "Наследниците ", чийто род е "фентъзи-мюзикъл ".

Eто кои думи търсиха българите през 2019 в Гугъл

На трето място в международните търсения е футболният шампионат "Копа Америка " - еквивалентът на Европейското състезание по футбол, само че за Южна Америка.

Що се отнася до най-търсените персони, номер едно е Антонио Браун – той е звезда в американския футбол. На второ място е Неймар, а трети е Джеймс Чарлз - може би най-популярният влогър в YouTube във връзка с до тематиката "грим ".

Какво търсиха американците и руснаците?

Интересни са и резултатите във връзка с търсенията на жителите на двете страни, които в най-голяма степен въздействат на международната политика. В Съединени американски щати номер едно по търсене е каналът Disney Plus, следван от Камерън Бойс и от Нипси Хъсъл – един от най-известните американски рапъри. В Русия най-вече са се интересували от Евровизия, от 30-годишнината от рухването на Берлинската стена и от футболния мач Русия – Белгия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР