Както е известно, 18-годишната ученичка бе в неизвестност от 15

...
Както е известно, 18-годишната ученичка бе в неизвестност от 15
Коментари Харесай

Ужасяващи Нови Разкрития: Ето Истината За Смъртта На Ученичката Силвия

Както е известно, 18-годишната ученичка бе в неопределеност от 15 септември. В първия образователен ден - 17 септември, бе оповестена за общодържавно търсене, след сигнал от родителите й, подаден сутринта. Съучениците на момичето разпространиха в обществената мрежа вик за помощ със фотографията на Силвия и молба всеки, който разполага с информация за нея, да позвъни в полицията.

Вчера бе открит денонощен телефон, на който да се подава информация за изчезналото момиче и в детайли изложение с какво е била облечена. Тя е била засечена на видеокамери в Димитровград.

Съученици и познати на фамилията разказват Силвия като извънредно положително, добродушно, свито, стеснително и затворено момиче. Почти цялото лято била при баба си на село. От там тръгнала в събота сутринта, като споделила, че отива с другарка на пазара, с цел да си напазарува нужни за учебно заведение неща.

Родителите и по-малката й сестра били на отмора в Гърция, разказваха осведомени. Веднага откакто се прибрали, родителите подали сигнала в полицията, която неотложно стартира търсене на момичето.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР