Както човешкият организъм се нуждае от по-балансиран режим на хранене,

...
Както човешкият организъм се нуждае от по-балансиран режим на хранене,
Коментари Харесай

Спазвайте здравословна диета от срещи

Както човешкият организъм се нуждае от по-балансиран режим на хранене, по този начин и бизнесът постоянно се нуждае от по-балансиран режим на срещи. Много компании или " преяждат " със срещи, или стартират да изпитват апетит, предизвестяват специалистите. А нито едно от двете не е здравословно.

Многото срещи и съвещания от време на време вършат компанията прекомерно бавна и неспособна да отговори на текушите проблеми бързо. В другата прекаленост са фирмите, на които им липсва връзка. Къде е салдото? За страдание няма еднопосочен отговор. Точно както хората имат разнообразни хранителни потребности, типът и честотата на срещите ви би трябвало да зависят от вашия екип, промишлеността ви, непрестанно изменящата се стопанска система.

Има някои общи насоки обаче, които би трябвало да се съблюдават в културата на срещите. Всяка намира се нуждае от лични характерни цели, единствено по този начин тя може да бъде ефикасна:

 - Намалете честотата на срещите . С днешните технологии има малко учредения да държите на персоналните срещи всеки ден. Да, те са значими, само че от време на време не е нужно да натоварвате графика на сътрудниците или сътрудниците си. Електронната поща или вътрешният сървър също може да свършат чудесна работа.

- Когато са нужни незабавни решения, разпространете нужната информация, преди да свикате среща с екипа. Когото се видите с хората очи в очи, те към този момент ще са осведомени и ще могат да дават разнообразни разновидности на деяние.

- Опитайте се да организирате срещите си занимателно. Информацията, поднесена с шипка смях, постоянно е по-лесна за мелене. Здравословното количество срещи ще сплоти екипа, ще го ангажира повече с задачите и дилемите на компанията и ще усъвършенства връзката.

По материали от Е-executive
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР