Както BulNews прогнозира Петя Аврамова предава щафетата като областен координатор

...
Както BulNews прогнозира Петя Аврамова предава щафетата като областен координатор
Коментари Харесай

BulNews позна: Петя Аврамова предава щафетата на Красен Кръстев

Както BulNews предвижда Петя Аврамова предава щафетата като регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ - Враца на Красен Кръстев.
Още през вчерашния ден медията ни писа, че се чака да настъпи смяна в партията и че на мястото на Аврамова ще седне дългогодишният депутат от Бяла Слатина.



Днес тя разгласява пост в обществената мрежа, като заключи свършеното досега и положението, в което предава мястото си на новия регионален координатор на ГЕРБ за Враца.

"Предавам щафетата като регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ – област Враца на сътрудника Красен Кръстев. Завещавам му добре работеща, сплотена и сполучлива организация. В годините, в които имах отговорността да бъда регионален координатор, дружно с сътрудниците общински ръководители, кметове на общини, общински съветници, кметове на кметства, общински управления, членове и симпатизанти на ГЕРБ постигнахме положителни резултати – ГЕРБ се утвърди като първа политическа мощ в региона. Тази отговорност е обвързвана с доста политическа и организационна работа, осъществяване на целите на партията и хората за развиване на област Враца. Развитието на Северозапада стана основен приоритет при ръководството на ГЕРБ.
Благодаря на общинските управления, на кметовете и на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ за взаимната работа, за споделените хрумвания, за сполучливите акции, начинания и мероприятия, за осъществените победи!
Пожелавам на новия регионален координатор да запази полезностите на ГЕРБ, да реализира по-добри резултати в изборните съревнования, да работи за развиването на региона! Да надгради постигнатото!
Продължавам дейната си работа като политик. Ще употребявам насъбрания опит и експертиза за решение на зародилите в последната една година рецесии в страната, за осъществяване на значимите за Северозапада планове, за по-добър живот в област Враца.
УСПЕХ!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАЕДНО! ", написа Петя Аврамова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР