Както БЛИЦ писа 12-годишен обитател на казанлъшката ромска махала „Кармен“

...
Както БЛИЦ писа 12-годишен обитател на казанлъшката ромска махала „Кармен“
Коментари Харесай

Нови разкрития от Казанлък! 12-г. изнасилвач издебнал на улицата своята 9-г. комшийка и...

Както БЛИЦ писа 12-годишен жител на казанлъшката ромска махала „ Кармен “ е изнасилил деветгодишно момиченце, дете на негови съседи. За случилото станало ясно откакто родителите на малолетната жертва я завели поради щедро кръвотечение в ЦСМП, написа.

Сигналът за закононарушението е бил подаден към 21,00 часа на 22 декември, посочи окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Образувано е досъдебно произвеждане за обезчестяване на малолетно лице по член 152 алинея 4 т. 1 от наказателния кодекс, което най-вероятно скоро ще бъде прекъснато заради неносенето на наказателна отговорност от причинителя.



12-годишният малчуган от дълго време харесвал съседката си, на 22 декември я причакал на улицата и съумял да я увещае да отидат дружно в полусъборена пристройка, където съумял да се погаври с нея.

Детенцето било извънредно изплашено и в началото пробвало да скрие от родителите случката, само че изобилното кръвотечение я издало.

Според лекарите нямало заплаха за живота на потърпевшата, тя е изпратена в фамилията за наблюдаване, поради малолетието му причинителят не е бил арестуван, оставен е под надзора на родителите си, след празниците с проблема ще се занимава локалната комисия.

Малкият изнасилвач е изведен от квартала, отпътувал е дружно с родителите при родственици в прилежащо село,коментираха живеещи непрекъснато в „ Кармен “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР