Как смеете!“, Това е неприемливо!“: това беше реакцията на администрацията

...
Как смеете!“, Това е неприемливо!“: това беше реакцията на администрацията
Коментари Харесай

„Как смеете!“: Китай обяснява на Америка кой кого слага на хапчета

„ Как смеете! “, „ Това е недопустимо! “: това беше реакцията на администрацията на Джо Байдън на една доста характерна мярка за наказания на Китай против Съединените щати.

Пекин одобри цялостен пакет (осем точки) от такива наказания против опитите на американците да устроят " Украйна " за китайците в лицето на Тайван. Съединени американски щати се засмяха на някои от тези наказания, замислиха се над други, само че високоморалният вик, типичен за всички демократи, се чу единствено за една. Говорим за преустановяване на съдействието сред двете страни за попречване на наркотрафика.

И Китай отговори на този вик, като сподели - посредством формалния представител на външното си министерство и във вестникарски мнения - неща, които са доста неприятни за американците и доста потребни за нас.

Историята тук е следната: в по-голямата си част съдействието беше към едно вещество - фентанил. Той се създава, наред с други неща, в секрети лаборатории в Китай и се внася в Съединените щати. Резултатът е до 100 000 смъртни случая в Съединени американски щати от предозиране с фентанил единствено през последната година.

В мозъка на един доста междинен и извънредно необразован американец, без разлика сред демократ и републиканец, се образува ужасна картина: това е скрит план. Китайските управляващи, изпълнени с готовност да заразят Америка, тровят хората там с фентанил. Това е същото като да повярвате в друга сходна интрига - че известният ковид е особено отгледано и квалифицирано китайско оръжие против Съединени американски щати.

Съответно демократите във връзка прекратяването на съдействието сред двете страни устройват своето доскучало на всички фирмено шоу на тематика „ това е дъното, но и това ровят”. “Всички сте отговорни, по какъв начин можахте да спрете да сътрудничите и по какъв начин не ви е позор?” Републиканците не изостават, разликата е единствено в стила.

Какво излиза от отговора на Пекин? Някои неща. Китай, да вземем за пример, беше доста потребен на американците при следенето на веригите за доставка на опиати, приказваме за „ невиждани старания “, само че в това време се чудеше: за какво Съединени американски щати даже не не разрешават този клас субстанции? Да не приказваме, че съдействието не беше доста откровено - американската страна нееднократно е отвличала хора, за които се твърди, че са взели участие в контрабанда, и не е желала да се вслуша в уверенията на " сътрудниците ", че тези съответни хора нямат нищо общо с това.

И още по-важно: макар че в Китай зависимостта от опиати не липсва изцяло, фентанилът по някаква причина не е проблем там, той се употребява съвсем извънредно в Съединените щати. По-голямата част от това вещество също се създава там, Китай не е монополист и даже не е водач. И като цяло виждаме странна картина - страна, чието население не надвишава 5% от света, употребява до 80% от всички опиоиди в света. Освен това порастват както потреблението, по този начин и смъртността.

Присъда: скъпи американци, нещо не е наред с вашето общество. И тук се визира казусът, който към момента не е решен от човечеството: за какво в някои страни, в избрани моменти от тяхната история, хората стартират да умират от някои субстанции, които са неразрешени или позволени. По-специално за какво това се случва в Съединени американски щати и тъкмо в този момент.

Всякакво мнение се изрича. Вземете да вземем за пример историята на депресията. Онзи ден английски специалисти още веднъж подсетиха, че това е единствено догадка - че има някаква меланхолия, обособена от другите психологични положения, породена просто от химичен дисбаланс в тялото. И това нещо се трансформира в обособен проблем, тъй като този метод оказва помощ да се лекува настрана, т.е. с хапчета, които възвръщат същия баланс.

Ето обява по тематиката, която гласи: “В резултат на тези извършения на здравното лоби повече от 37 милиона американци (около един на всеки десет) в този момент са на антидепресанти, в това число половин милион деца. При дамите " над 60 " на тези медикаменти е всяка четвърта. И те слагат хората на тези медикаменти по каквато и да е причина - в това число такава, че сте тъжен, да вземем за пример, от гибелта на обичан човек.”

Но да си печален по съществени аргументи е обикновено, припомня създателят. Това въобще не е причина да принуждавате подобен човек да приема психотропни медикаменти през целия си живот. Особено когато става въпрос за всеки десети американец.

Приблизително същата история е с тютюна. Хората бяха толкоз изтормозени и морално смазани от битката с него, че мнозина минаха към вейпинга – а след това започнаха да им изясняват, че и това е нездравословно и би трябвало да се забрани. А ето и новите данни за Съединени американски щати - 35% от юношите на 12-14 години, 51,3% от тези на 15-17 години и 54,6% от тези на 18-24 години споделят, че минават към канабис.

В резултат на това през днешния ден в доста територии на Съединени американски щати е невероятно да се изпуши цигара, само че е допустимо трева. Лобито на марихуаната е от същите хора като анти-пушачите, също така такава идеология се изнася по целия свят. Легализирането на тази билка към този момент значи полагане на клетва за честност към демократичните правила. И няма какво да се каже за облагите от тази нова мода.

Нека да забележим: какво се случва в обществата, където внезапно от ден на ден и повече хора стартират да умират от всевъзможни субстанции, в това число тези, които в никакъв случай не са били третирани като опиати? Как да не си спомним Съюз на съветските социалистически републики към залеза му, когато цели села започнаха да пият доста. Имаше колкото искаш пояснения, главното е, че човек усеща безсмислието на живота, когато не си нито безпаричен, нито богат и като цяло нищо не зависи от теб, само че в това време би трябвало да произнасяш верните думи

В резултат на това пиенето се трансформира в обществено допустима форма на спокоен митинг. И през днешния ден този проблем видимо е намалял, макар че напитките не са изчезнали. Имаше единствено едно просто умозаключение: не можете всеобщо да принуждавате хората да вършат и споделят нещо, което в действителност не желаят. Те ще изпаднат в меланхолия и тази реакция ще бъде напълно естествена.

Съответно, по тази логичност хапчетата за меланхолия, фентанилът или марихуаната също се оказват нещо задоволително за един американец в разгара на троцкистка гражданска война за превръщане на обществото и индивида. Какво зависи от теб измежду истеричните крясъци на постоянни деятели по всевъзможни тематики, с неизбежното високоморално вик " Да, по какъв начин смееш! " при положение на противоречие? А фармацевтичните и други лобита тук се радват единствено да обезпечат на жадните верния артикул.

Всъщност китайците приказват за това.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР