Как се променя идеалът за щастие, какви нови дефиниции за

...
Как се променя идеалът за щастие, какви нови дефиниции за
Коментари Харесай

Млади художници рисуват щастието за благотворителен аукцион на Мениджър

Как се трансформира идеалът за благополучие, какви нови дефиниции за персонално благоденствие роди необикновеното тестване на ковид-пандемията, може ли да се тренира благополучие? Млади художници от Националната художествена академия ще дадат невероятен прочит през своя взор на провелия се през вчерашния ден Трети публичен диалог за щастието на нацията, проведен от списание " Мениджър " в Event Center, София. 

С молив и четка в ръка гениите наблюдаваха представянето на направения по поръчка на " Мениджър " Трети народен Индекс на щастието и последвалите го полемики в три панела. " Открихме доста тематики, по които ще работим ", споделиха в края на събитието възпитаниците на Националната художествена академия с към този момент скицирани хрумвания за бъдещите си произведения.

До края на юни те ще основат по тях приключени творби, които ще бъдат показани на проведен от " Мениджър " благотворителен аукцион. Мястото и часът на провеждането му ще бъдат в допълнение оповестени в Мениджър Нюз и обществените ни платформи във Facebook, Линдктин и Инстаграм. Възможност за присъединяване в него ще имат както частни лица, по този начин и бизнес организации, а набраните средства ще бъдат предоставени на фондация ЗА ДОБРОТО, която подкрепя децата на героите учители и лекари, изгубили борбата с COVID-19 по време на осъществяване на служебния си дълг.

Защото имаме вяра, че най-голямото благополучие е да правиш положително!

Вижте първите креативен хрумвания на младите художници, предизвикани от Третия публичен диалог за щастието на нацията на " Мениджър "

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР