Как пандемията даде стимул за ускорено развитие на биотехнологиите? Отговор

...
Как пандемията даде стимул за ускорено развитие на биотехнологиите? Отговор
Коментари Харесай

Как пандемията стимулира развитието на биотехнологиите – отговор във второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria

Как пандемията даде тласък за ускорено развиване на биотехнологиите? Отговор на този и още забавни въпроси ще даде второ от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, което ще се организира на 22 октомври, от 14:30 часа. Студиото може да наблюдавате онлайн на, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в обществените мрежи.

Гост във второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria ще бъде доктор Красимира Чемишанска, изпълнителен шеф, Amgen. Тя е бизнес водач във фармацевтичната промишленост с повече от 20 години опит на българския пазар. От 2013 година доктор Чемишанска е член на Борда на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), а през 2019 е определена за Председател на УC на асоциацията. От 2011 година е член на Борда на шефовете на Американска Търговска Камара, а от 2015 до 2019 година e неин президент. Д-р Красимира Чемишанска е почетен член на Съвета на Европейската бизнес общественост и притежател на премията „ Златен щемпел за новаторски мениджмънт и обществена отговорност “. През 2013 година получава влиятелния „ Certificate of Appreciation “ на Департамента по Търговия на Съединени американски щати за принос в развиването на двустранната търговия и вложения в опазването на здравето сред Съединени американски щати и България.

Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизова, публицист от Bloomberg TV Bulgaria. За да следите всичко настоящо към конференцията, може да се регистрирате гратис на. Междувременно, във връзка 5 години от старта си в българския ефир, Bloomberg TV Bulgaria следва да разгласи и нова специфична акция, с която още един път ще съобщи мощния си ангажимент към бизнес общността.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР