Как няколко разменени съобщения в социалните мрежи прерастват в едно

...
Как няколко разменени съобщения в социалните мрежи прерастват в едно
Коментари Харесай

Pavell & Venci Venc’ и VessoU с първи съвместен проект

Как няколко разменени известия в обществените мрежи прерастват в едно същинско другарство и вълнуваща креативна сесия? Отговорът се крие в новия взаимен сингъл на Pavell & Venci Venc’ и VessoU – „ Cash “.



В края на предходната година Pavell & Venci Venc’ се свързват с VessoU, а мотив за това e премиерата на един от най-успешните му планове до този миг – „ До мен “. Първи Венци поздравява Веселин Николов за запаметяващия се бийт. Само няколко часа по-късно той получава ненадейно известие и от Павел с предложение за колаборация. Резултатът от тяхната среща към този момент е на разположение – атрактивен рап план по текст, музика и аранжимент на тримата създатели и реализатори и видеоклип, режисиран от Йордан Харасимов.

 „ Cash “ е ария за оня детайл от съществуването ни, който хората преследват непременно, без да осъзнават, че той е просто средство за оцеляване, на което робуваме повече в сравнение с би трябвало. Радваме се, че успяхме да осъществяваме първи план с едно от най-талантливите момчета в близост “, споделят Pavell & Venci Venc’.

„ Работата с Павката и Венци е като ария, ние просто влизаме в студиото и се забавляваме. Спомням си по какъв начин без да знаят, двамата ми писаха един след различен за едно от частите ми и още тогава обсъдихме опцията да създадем ария дружно ”, споделя VessoU.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР