Как е възможно да тръгнем да правим нещо толкова отговорно

...
Как е възможно да тръгнем да правим нещо толкова отговорно
Коментари Харесай

Лидерът на Има такъв народ: Готов съм да сме първа политическа сила

" Как е допустимо да тръгнем да вършим нещо толкоз отговорно и значимо въз основата на всичко, което ни се случило и отговорът да бъде " не ". Ако човек не е подготвен за сходна отговорност, той не трябва да я стартира. Преди да стартираме да вършим това, което вършим като политически план, години се готвим преди този момент, както и за това, което ще се случи в този момент. Отговорът е " да ". Готов съм за всичко това, което ще се случи. Да понеса цялата отговорност за него с цялостното схващане какво ми коства, какво му коства и какво би трябвало да се случи ". Това отговори по време на диалог със студенти в Пловдив водачът на " ИТН " Слави Трифонов на въпрос дали са подготвени да поемат цялата отговорност като първа политическа мощ.

" Няма нещо, което е непременно. Никой не може да ни вземе историята. За злощастие на тези, които настояват, че има македонска нация през Средновековието - няма нито един политически извор за това. Нещата би трябвало да бъдат практични. Македония би трябвало да бъде част към Европейски Съюз, само че това е дълъг развой и ще стане, когато изпълнят нещата и критериите. Така разяснява в Пловдив тематиката за разногласието със районен съд Македония зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Не мисля, че всички европейски страни са склонни да стартират безусловно процеса на присъединение. Нещата би трябвало да бъдат равнопоставени, те не изпълнят и Договора, добави той.

Докато българинът не е спокоен във връзка с историята, до тогава мнението ни ще е с това на българите, разяснява Слави Трифонов.
https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/226072932681306
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР