Как да си дресираш дракон“, Терминатор: Генезис“ Копланд“   Лондон, ...

Как да си дресираш дракон“, Терминатор: Генезис“ Копланд“   Лондон,

VIASAT WORLD с нови над 75 хитови заглавия за филмотечния TV1000

„ Как да си дресираш змей “, „ Терминатор: Генезис “ „ Копланд “
 
Лондон, 26 май 2021 – Международната медийна компания Viasat World, представяща в България ТВ каналите TV1000, TV1000 Русское кино, Epic Drama, Viasat History, Viasat Nature и Viasat Explore , разгласи, че е сключила съглашение с  ViacomCBS Global Distribution Group, в чието портфолио са компании като Paramount Pictures, SHOWTIME Networks, Nickelodeon, MTV Entertainment Group и Miramax.
В резултат на договорката библиотеката на филмотечния на Балканите ще се обогати с кинозаглавия на Paramount Pictures. Споразумението за балканския район сред разпространителя за Централна и източна Европа и огромното холивудско студио е за 76 заглавия или общо 154 часа филми, в това число заглавия като „ Ема “, „ Как да си дресираш змей “ и „ Терминатор: Генезис “ .  
Някои от тези филми ще се появят в ефира на TV1000 още през юни.
Трейлър на „ Как да си дресираш змей “ по TV1000

Карин Хейджинк, вицепрезидент Съдържание, маркетинг и артикули на Viasat World, разяснява:
“Очаровани сме, че осигурихме тази договорка с ViacomCBS Global Distribution Group, която ни дава приказен пакет от оценени високо от рецензията заглавия, носители на награди, както и евъргрийн комедии и трилъри за TV1000. "


Силвестър Сталоун в „ Копланд “ . TV1000.
От съвременни класики до шлагери в своя род като „ Животът е прелестен “, „ Копланд “ и „ Ема “ , през трилър поредици като „ Пръстенът “, до блокбастъри като „ Терминатор: Генезис “ – идната стратегия наподобява по-добре от всеки път.
TV1000 към този момент има известност на ТВ канал, който донася най-хубавите филмотечни заглавия на дребния екран и чакаме с неспокойствие да забележим по какъв начин фенове ще оценият новите попълнения от каталога на Paramount, ” споделя Хейджинк.
Някои от тези заглавия ще бъдат в ефир още през юни като „ Как да си дресираш змей “ е с премиера на 27 юни, неделя, от 15:20 часа, а „ Ема “ – в същия ден, от 22:00 часа.


Гуинет Полтроу в „ Ема “. TV1000.
За цялостната стратегия на филмотечния канал – посетете
Следете и

Източник: actualno.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg