Как бонус кодовете за букмейкърите, активирайки се, носят големи печалби?

...
Букмейкърите разполагат с редица инструменти, с които да насърчат своите
Коментари Харесай

Букмейкърите разполагат с редица инструменти, с които да насърчат своите клиенти да бъдат активни, но най-вече да увеличат както дозата забавление, така и шанса за печалба при поставянето на спортните залози. Сред тези инструменти на преден план се показват така наречените бонус кодове. Много често те са налични и в други страници, свързани със залозите на спорт, предлагащи ревюта и обзори на букмейкъри. Така например, в Efirbet има бонус за Bet365, с който можете играчите могат значително да увеличат началния си капитал след регистрация в платформата. Разбира се, при всички случаи самите на самите букмейкърски сайтове залагащите също могат да открият наличните бонус кодове и то разяснени с не по-малко подробности и даващи не по-малко доза вълнение и ентусиазъм за потребителите.

Какво представлява букмейкърският бонус код?

Може ли наистина бонус кодът в една букмейкърска платформа да ни донесе големи печалби? Как работи самият бонус код? Има ли смисъл от него или не винаги е толкова добра опция за залагащите? Нека отговорим подробно на тези въпроси.

На първо място трябва да сте наясно, че бонус кодът представлява вид промоция. Много често той е прекият път за активирането на стандартни оферти, които познаваме в света на онлайн залаганията. Така например, при наличие на бонус за добре дошъл, потребителят често следва първо да се регистрира, да депозира, но и да активира даден бонус код, за да получи своята парична или каквато и да е друга форма на награда. Бонус кодът може да бъде предназначен и за вече регистрирани играчи. Примери за такъв тип специална оферта са така наречените промоции за cash back или за възстановяване на част от депозираните средства за определен период от време. При всички тези случаи офертата може да се ползва веднага с натискането на даден бутон на платформата, но може и да изисква въвеждането на такъв бонус. Едно е сигурно – бонус кодовете винаги са налични в сайтове, чиито букмейкъри ги предлагат. Затова и вие не трябва да ги търсите из мрежата, а просто да се запознаете с наличните оферти на платформата, в която сте клиенти и залагате активно.

Последно, но не по важност, бонус кодовете може и да са персонални. В такива случаи най-често те са част от една програма за лоялност. При нея най-активните играчи получават и най-

атрактивните награди. Тези награди биват както парични, така и от друг тип – например, персонален ВИП акаунт мениджър или по-добри лимити за тегленето на средства. Понякога, най-активните играчи получават еднократни бонус кодове като признателност за лоялността си от компанията. Подобни са и бонус кодовете за рожден ден. Те също са еднократни и могат да донесат доста добри награди за рожденика.

Какво печелят букмейкърите с предлагането на бонус кодове?

Бонус кодовете носят награди и печалби за играчите. Но те са важен инструмент и за самите компании, предоставящи онлайн спортни залози. За букмейкърите е важно да задоволят своята аудитория, да привлекат повече клиенти, да задържат настоящите и да ги превърнат в лоялни такива, защото на практика, конкуренцията в бранша е огромна, какъвто е броят на съвременните сайтове за залози. Ето защо предлагат бонус код не само букмейкърите, които тепърва са се появили на пазара и имат нужда да съсредоточат вниманието към себе си, но и лидерите в индустрията, които се стремят да запазят лидерските си позиции. Колкото по-добър е един бонус код, толкова по-голяма е и признателността на играча, а от там и лоялността му към букмейкърската къща.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР