Как бихте подготвили тялото си за снимки, в продължение на

...
Как бихте подготвили тялото си за снимки, в продължение на
Коментари Харесай

Как Дакота Джонсън се е подготвяла за 50 нюанса освободени

Как бихте подготвили тялото си за фотоси, в продължение на 5 месеца и то най-вече на голи, секс подиуми? Повечето дами даже не са се замисляли. Но на 28-годишната Дакота й се постанова. Ето по какъв начин се е подготвила тя за ролята си на Анастейжа в " 50 нюанса освободени ".

1. Тя тренира през 2016 година за кино лентата през 2018 година Петдесет нюанса по-тъмно (излезе през февруари 2017 г.) и Петдесет нюанса освободени са снимани по едно и също време през февруари 2016 година Пет месеца, по пет дни в седмицата е имало фотоси във Ванкувър, а фотосите приключват с две седмици във Франция.

2. Използвала е същия треньор като Джесика Алба. Докато се намира във Ванкувър, Дакота работи с персоналната треньорка Рамона Браганза, основателка на 3-2-1 Fitness Training Method. Първият популярен клиент на Рамона е Джесика Алба, която стартира работа с Рамона на 17-годишна възраст. През годините Рамона образова и Холи Бери, Аманда Сийфрид, Ан Хатауей и Кейт Бекинсейл.

3. Дакота се трансформира доста малко, с цел да играе Ана. " Макар че работихме върху построяването на раменете й, повдигането на дупето и оформянето на корема, основната цел беше да я накараме да се движи 30 минути дневно ", споделя Рамона.

4. Дакота тренира към пет дни в седмицата в продължение на 30 до 60 минути. " През първите няколко месеца на фотосите ние тренирахме по-агресивно, само че по-късно минахме единствено на 30 минути дневно ", споделя Рамона.

5. Дакота практикува разнообразни спортове. Когато се вършат еднотипни извършения в дълъг интервал от време, стартира да се натрупа мускулна маса. Това обаче е тяхната цел, по тази причина Дакота тренира по разнообразни способи. По време на типичната подготовка, Дакота се загрява за 5 до 10 минути на бягаща пътечка, прави три поредни извършения, след което още веднъж кардио. Рамона употребява придвижвания, въодушевени от танци, пилатес, кикбокс и йога.

6. Тежестта на глезените играе основна роля в тренировката на Дакота. " По време на множеството тренировки, ние направихме доста придвижвания в легнало състояние, носейки тежести на глезените, с цел да повишим интензивността ", споделя Рамона. Те употребяват и леки дъмбели, с изключение на телесното тегло.

7. Тя тренира в особено ремарке. Това особено ремарке е с дължина повече от 15 метра, то е наето от продуцентите, с цел да може актьорите да упражняват на място.

8. Въпреки че Дакота и Джейми Дорнан не упражняват дружно, те упражняват на едно и също място, с един и същи треньор.

9. Имало е специфична услуга за хранене, която доставя храната на снимачната площадка. Дакота е яла най-вече месо, киноа и зеленчуци, както и пресни сокове.

10. Дакота приказва доста малко по време на тренировките. Макар че доста хора се отпускат пред персоналните си треньори, това не е по този начин за Дакота, до момента в който работи с Рамона. " Тя е доста затворена и аз почитам това, по тази причина говорихме напълно малко ", споделя Рамона за актрисата. " Въпреки че това беше тежък филм, тя не се оплакваше.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР