Как бързо да почистим, когато остава половин час преди пристигането

...
Как бързо да почистим, когато остава половин час преди пристигането
Коментари Харесай

Как за 30 минути да приведете къщата си в ред: ТОП 5 трика

Как бързо да почистим, когато остава половин час преди идването на гостите?

Всъщност половин час е изцяло задоволителен, с цел да подредите нещата. Вашите посетители няма да погледнат вътре в шкафовете и под леглото, нали?:)

Ще ви би трябвало следният инвентар:

·         няколко парцала за разчистване на прахуляк и мебели, за предпочитане от микрофибър

·         гъба с твърда повърхнина от едната страна

·         забрадка за пода и моп

·         измиващ разтвор за кухнята със спрей

·         почистващ препарат за баня и тоалетна

·         течност за разчистване на стъкло

·         лепкава ролка за разчистване на облекла

·         няколко вази или красиви кутии за дребни неща

Така че, включете енергична музика, с цел да вървят нещата по-весело, стартирайте таймера и започвайте!

Кухня - 7 минути

Отстранете непотребните принадлежности от всички повърхности в шкафовете. Това се отнася за ястия, бисквитки и по този начин нататък. Намокрете гъбата с препарат и почистете масата, мивката и хладилника. След това ги подсушете с чиста микрофибърна забрадка или хартиени кърпи.
5 необикновени трика за ослепителен и чист дом идващи от Китай!
Както всички ние сме добре осведомени, китайският народ се слави като една от най-дисциплинираните народи.Този народ, безусловно постоянно ни...
Прочети повече
Няма време за прахосмукачка и метене, тъй че намокрете и изцедете добре забрадка за под, поставете я върху мопа и избършете наличните места на пода, настрана работете с останалите мръсни петна. Поставете огромна фруктиера на масата, като я напълните с плодове и зеленчуци - това ще добави уют в кухнята.

Баня и тоалетна - 6 минути

Почистете тоалетната паница, напръскайте повърхността й с почистващ препарат. Парата от водата ще се утаи върху огледалото, избършете го с хартиени кърпи. Съберете всички спомагателни дребни неща от всички лавици, тъй че да не са доста поразителни за гостите.

Коридор - 4 минути

Скрийте спомагателни обувки и връхни облекла, сгънете ръкавиците, шаловете и шапките отмерено. Поставете ключовете, слушалките и други дребни неща в красива купа или кутия. Избършете огледалото и повърхностите, изтръскайте постелката на вратата и избършете пода към вратата. Избършете огледалото и повърхностите.
Нещата, които всеки не помни да почисти в дома си
Места, за които забравяме при разчистване. Експертите предизвестяват: там ще намерите доста бактерии. Какво убягва на " съвършените " дам...
Прочети повече
Хол - 7 минути

Поставете всички ненужни неща - играчки на деца и домашни любимци, облекла, стойка за преносим компютър и по този начин нататък - в килера или го занесете в спалнята. Избършете праха от тв приемника, игровата подпора и повърхностите на мебелите, подредете сувенири и дрънкулките, подредете книги, след което почистете забележимата подова повърхнина.

Спалня - 3 минути

Оправете леглото си и пъхнете разпръснатите облекла в килера, деликатно сгънете нещата, които сте донесли от хола. Ако не сте изпълнили предходните точки и гостите към този момент звънят на вратата, просто изключете светлината и затворете вратата на тази стая, малко евентуално е вашите посетители да се нуждаят от нея.

И заслужени 2 минути отмора – преоблечете се, срешете косата си, просто огледайте чистите стаи и се пригответе за похвали за способността си да поддържате уют и ред в къщата.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР