Кадровото състояние на сектор Сигурност е най-големият проблем. Тези служби

...
Кадровото състояние на сектор Сигурност е най-големият проблем. Тези служби
Коментари Харесай

Бивш директор на разузнаването посочи най-големия проблем на сектор "Сигурност"

Кадровото положение на бранш " Сигурност " е най-големият проблем. Тези служби са хронично недофинансирани. Това разяснява някогашният шеф на разузнаването военачалник Кирчо Киров в предаването " Денят онлайн " по Канал 3. По думите му има съществени опити някои служби да се намесват във вътрешнополитически аспект в страната.

" Предишната тактика беше уравновесен документ, не е належащо изготяването на нов. България би трябвало да преценява своите благоприятни условия в границите на Европейски Съюз. Страната ни е сцена на конфликт на непознати ползи. Има конфликт сред Съединени американски щати, Русия и Европейски Съюз. България би трябвало да бъде в унисон със съюзите в които членува, само че не може да бъде срещу Русия ", съобщи ген. Киров по отношение на съвещанието на Консултативния съвет по национална сигурност при президента. На него стана ясно, че ще създаваме нова тактика за национална сигурност.

Според военачалник Кирчо Киров държавното управление се оправя по приемлив метод с ситуацията в Македония, Косово и напрежението в Босна и Херцеговина.

" Напрежението в Западните Балкани ще продължи заради албанския фактор. Македония върви към постепенно и трудно излизане от рецесията. Европейският съюз е прекомерно мощно вторачен в Брекзит и Съединени американски щати и вниманието към Западните Балкани е по-малко ", добави ген. Киров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР