Кадри от взрива, избухнал по пътя на руския БТР-82А в

...
Кадри от взрива, избухнал по пътя на руския БТР-82А в
Коментари Харесай

Кадри от взрива срещу руските военни в Сирия

Кадри от гърмежа, избухнал по пътя на съветския БТР-82А в сирийската провинция Идлиб се появиха в обществените мрежи. Отговорността за терористичния акт поеха екстремистите от групировката Бригада на Хатаб аш-Шишани.

Взривното устройство в минирания автомобил е било задействано от терорист-камикадзе.Това оповестиха публицисти от мястото на събитието.
Руските военнослужещи, които бяха ранени при гърмежа на самоделно взривно устройство в Сирия, са превозени в авиобаза Хмеймим, където им е оказана цялата нужна здравна помощ. Няма опасност за живота им.
Руско-турското наблюдаване в Сирия е прекъснато, сега е в ход превозване на развалената техника. Има ранени и измежду екипажа на турски брониран автомобил. Всички потърпевши са били оперативно евакуирани от дадения регион.

SYRIA: A large VBIED has targeted a joint Russian/Turkish patrol on the M4 Highway in Idlib. pic.twitter.com/VxFgM1GSUa
— Conflict News (@Conflicts) July 14, 2020
Припомняме, че гърмеж на самоделно взривно устройство избухна по пътя на взаимния руско-турски патрул в сектора по трасето М4 в сирийската провинция Идлиб.
Впоследствие имаше и възмездие от съветска страна.
Същевременно, Русия е заловила трима сирийски бойци в Тадмор, покрай град Палмира, до момента в който те са били на задача да събират информация за съветски обекти и за кражба на данни за военни позиции на Русия, Сирия и Иран в Сирия, съобщи ТАСС, като цитира бойците. Задържаните лица са декларирали пред медиите, че били подготвени от инструктори от Съединени американски щати.
" Ние бяхме изпратени за осъществяване на задача в провинция Ракка, в Ал-Мансура. Целта беше да съберем информация ", прецизирал един от бойците.

Militants detained in Syria admitted that American instructors were training them for intelligence operations#Syria #USA pic.twitter.com/3YhryRaej4
— Hello World News (@helloworldnews2) July 14, 2020
" Ние сме част от организацията Магавир ал Саура. Нашата група се състоеше от осем души: седем бойци и един лидер, който беше забъркан в наркотрафик и превозване на личен състав и опиати. Отидохме с мотоциклети, с цел да осъществим задания и попаднахме в минно поле ", добавил той и подчертал, че до момента в който са били в минното поле, са били задържани от сирийската войска. Освен това, бойците настояват, че са получавали пари от спонсори на тяхната задача, както и оръжия и муниции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР