Кадри от камерите за видеонабюдение, които показват момента на катастрофата

...
Кадри от камерите за видеонабюдение, които показват момента на катастрофата
Коментари Харесай

Изтече видео от момента на катастрофата на трамвай №20 с БМВ в София

Кадри от камерите за видеонабюдение, които демонстрират момента на злополуката през вчерашния ден вечерта на бул. " Ситняково " в София бяха разпространяване в обществените мрежи. При случая автомобил БМВ беше ударен от трамвай №20 на бул. " Ситняково ", като водачът беше откаран с множество травми в УМБАЛ " Света Анна ".

 Трета поредна вечер: Сблъсък сред кола и трамвай в София Виж още

Видеозаписът не демонстрира секундите преди случая, само че и не опровергава първичните данни, съгласно които лидерът на лекия автомобил се е опитал да направи противоположен завой пред трамвая. Добрата вест е, че животът на младият мъж зад кормилото е отвън заплаха. Ватманката на трамвая е прегледана на място, като е отказала да бъде приета в болница.

Това е третият конфликт сред лек автомобил и трамвай за последните три вечери в столицата.

Във вторник към 19 часа водач на първокласен джип " Мерцедес " се удари челно в трамвай на столичния бул. " Черни връх " в региона на огромен търговски център в кв. " Хладилника ".

В сряда по същото време лидер на джип БМВ пък се удари в трамвай №4 на кръстовището сред булевардите " Мария-Луиза " и бул. " Тодор Александров ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР