Кадри: Нова телевизия“: Подиграха се потенето на Веселин Маринова в

...
Кадри: Нова телевизия“: Подиграха се потенето на Веселин Маринова в
Коментари Харесай

Екипът на „Капките“ се подигра с Веселин Маринов

Кадри: „ Нова телевизия “: Подиграха се потенето на Веселин Маринова в Капките

През тази година обичаното предаване „ Като две капки вода “ има нов член на журито – Веселин Маринов. Той постоянно е отнасял смешки в мрежата, че се поти доста по време на концертите си, а това бе подхванато и от самия екип.



В последното издание на риалитито за фалшификати Димитър Рачков му изля чаша с вода на бюрото. „ Да ти върви по вода. Извинявай! Без да желая. Мислех, че чашата е празна. Аз знам, че тук нищо не сипват, извинявай. На стола не сядай, тъй като може да се означи. Бадже, спри прав. Искам три час да стърчиш. Геро ме накара “, оправда се Рачков.



От екипа на предаването пуснаха игра във фейсбук страницата си, в която питат на кой от членовете на журито ще му върви „ по вода “.

Отдолу заваляха стотици коменатри. Повечето са написали само името „ Веселин Маринов “, борейки се за премия, само че имаше и някои по-интересни:



„ Весо Потния… То и на концертите му, на гостите му също им върви по вода. “

„ Веселин Марин – познавачът на виното, предвестникът на лятото и посланикът на дамите в жълти рокли “.

„ Веско Маринов баджо “.

„ Страхотно се получи за феновете,а за Веселин Маринов му потегли по вода “.

„ По вода “ в петия лайф му вървеше на Веско Маринов! Рачков „ инцидентно “ му поля стола с чаша вода “.

„ На Веско му потегли по вода. Бравоссс! Баджанака му оказа помощ естествено! Веско, баджанака ти е много вманиачен, не се вживявай доста, по тази причина му заплаща арменеца! “



„ Моят най-любим български артист Веселин Маринов или както споделя водещият Димитър Рачков зет! “

„ Веселин Маринов. Много ме забавляват “

„ Ве-Селин Дион… “

Идването на Маринов в журито притегли сериозен интерес към предаването, защото още в първия лайф той влезе в спор с Димитър Рачков. Много хора се усъмниха в истинността на абсурда, като по-късно бе конкретизирано, че това е било част от шоуто. Двамата даже бяха „ сдобрявани “ от Сашо Диков във втория епизод на „ капките “, а в обществените мрежи имаше апел и Жоро Игнатов да се намеси.



В момента връзките сред Рачков и Маринов в „ Като две капки вода “ минаха в нова фаза на взаимно почитание, от което също произлизат доста занимателни обстановки.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР