Кадри на френския президент се превърнаха в сензация в социалните

...
Кадри на френския президент се превърнаха в сензация в социалните
Коментари Харесай

Кадри на френския президент се превърнаха в сензация в социалните мрежи

 Кадри на френския президент се трансфораха в сензация в обществените мрежи. По време на първото си посещаване във Френска Полинезия – департамент, формиран от голям брой острови в Тихия океан, Еманюел Макрон беше посрещнат, както повелява традицията, с цветни венци и гердани от миди.

Местното гостолюбие обаче в един миг стана леко обременяващо – толкоз, че президентската защита си разреши да отстрани част от гирляндите.

Видеото обиколи интернет и се трансформира във ентусиазъм за десетки смехории и закачки. Макрон беше наименуван " ходещото цвете " и " коледна елха ", типът му беше избран като " дегизировка против снайперисти ", а някои се пошегуваха, че президентът е не запомнил съвета на Коко Шанел да махне едно украшение, преди да излезе от къщи.

Кадър от визитата, инсталиран с фотошоп обаче провокира дискусия. Снимката, на която са добавени цветни венци, беше забелязана 3 милиона пъти. А това предизвика френски публицисти и даже някогашен дипломат на страната в Организация на обединените нации да посочат операцията с думите: " Знаете, че това е фалшив и е непочтено да не го изтриете. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР