кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Снимка от спалнята с Натали Трифонова бе

...
кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Снимка от спалнята с Натали Трифонова бе
Коментари Харесай

Появи се снимка от спалнята на Натали Трифонова и пощури България

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Снимка от спалнята с Натали Трифонова бе задоволителна, с цел да промени изцяло деня на хиляди български мъже

Синоптичката и водеща на светско предаване по bTV Натали Трифонова постоянно е била като магнит за мъжките очи. Не по-малка предизвикателство са нейните фотоси в обществените мрежи за тези, които обичат да оставят съсипващи мнения за известните персони.

Макар и различен път да е показвала предизвикателни фотоси, този уикенд Натали мина едно неписано предписание на консервативните почитатели. А то е, че всяка фотография на легло с чаршафи е „ мръснишка “.



Клюкарски издания неотдавна унищожиха от рецензии дъщерята на президента Румен Радев, актрисата Дарина Радева, която беше тежко жигосана поради другояче релативно почтена фотография от спалнята си.


Заваляха цветисти мнения
Като представител на по-прогресивното потомство, Трифонова няма задръжки да се снима на леглото си, още повече, че в обществените мрежи тя не демонстрира нищо повече от изумителните си крайници, които феновете по този начин или другояче виждат всеки ден. В мненията обаче се появиха незабавно мнения на ръба на приличието, което пък докара до същински словесни престрелки.



Към фрагмента от неделя се залепиха много мнения за връзките на Натали с мъже. Твърди се да вземем за пример, че сега тя има две гаджета, не се минава и упорития слух, че тя е (или е била) държанка на един от най-издигнатите български политици.

При всички случаи, на Натали ѝ е известно, че непрекъснато е одумвана ѝ явно не ѝ пука доста от това. Тя се забавлява и продължава да скандализира почитателите си. Наскоро тя пусна фотография от Белград, на която е с висока корона от пера.



„ Воли ме, воли “, написа Трифонова като коментар от тази фотография, като не стана ясно дали тя просто цитира някоя сръбска ария или става въпрос за действителна обич. По наблюдателните пък незабавно видяха, че синоптичката  е не носи долни дрехи под роклята, която демонстрира това, само че скрива сполучливо останалото, което не трябва да се демонстрира. По-консервативните българи още веднъж имаха мотив да засипят Натали с обиди и не го пропуснаха.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР