кадри Фейсбук/Мариана Попова: Мариана Попова потъна от срам от Веселин

...
кадри Фейсбук/Мариана Попова: Мариана Попова потъна от срам от Веселин
Коментари Харесай

Мариана Попова потъна от срам от Веселин Плачков

кадри Фейсбук/Мариана Попова: Мариана Попова потъна от позор от Веселин Плачков

Артистичното семейство Мариана Попова и Веселин Плачков пусна необичайно видео в обществените мрежи. На него певицата и артистът канят феновете на гастрола си с най-новото си зрелище в Смолян и Девин. Клипчето, снимано в дома им, стартира обикновено, само че по-късно много необичайно.



Попова с мил звук кани публиката да пристигна да пристигна на спектакъла им, като дава обещание доста музика, актьорска игра и доста смях. Веднага по-късно Плачков безусловно я закрива, като се доближава оптимално покрай камерата, тъй че феновете да виждат само него.
Актьорът декларира, че в представлението има неща, които го “форсират ” и го вършат щаслив на сцената. През това време жена му наднича откъм гърба учудено, евентуално много “форсирана ” и тя от държанието му.


“Не знам дали съм автентичен, само че наподобявам необичайно по този начин ”, разяснява Веселин Плачков, до момента в който наведената му глава запълва съвсем напълно фрагмента.
“Мен персонално ме е позор от това, което той прави на сцената ”, съумява да вметне на назад във времето Мариана Попова.


Новият им театър “Невинни ” е директно продължение от предходния им театрален план – “Виновни ”, който провокира смесени реакции. След като няколко известни персони се изрекоха много сериозно за първия театър, Попова и Плачков направиха идващ, с цел да покажат, че рецензиите не ги интересуват и за тях е значимо на първо място сами да са удовлетворени от себе си.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР