кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, 7/8 твПолитикът и телевизионен водещ Слави Трифонов

...
кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, 7/8 твПолитикът и телевизионен водещ Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави към Борисов: Господин министър-председател, да не сте се побъркали?! Държите се като обидена манекенка

кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, 7/8 тв

Политикът и ефирен водещ Слави Трифонов показа, че е шокиран от вчерашното изявление на Бойко Борисов по време на онлайн съвещанието с министриче му, в което той заяви  „ …с цялото си почитание към младите и хората, които сигурно не ни харесват – и ние не харесваме тях. “ Според Трифонов държанието, което показва Борисов, е като на " афектирана манекенка ".

Ето целият коментар на водещият по случая:

" От вчерашното онлайн съвещание на Министерски съвет едни думи на министър-председателя Бойко Борисов, меко казано, ме шокираха.
Думите са следните, изтъквам: „ …с цялото си почитание към младите и хората, които сигурно не ни харесват – и ние не харесваме тях. “
Това сподели Бойко Борисов през вчерашния ден.
Господин министър-председател, да не сте се побъркали?! Вашата работа, привилегии и отговорност е да служите на всички български жители, без значение от това дали ви харесват или не. Защото вие не сте министър-председател единствено на тези, които са дали своят вот за ГЕРБ и за вас, а на всички български жители. Поведението ви повече отива на афектирана манекенка (да ми простят тези прелестни жени), в сравнение с министър-председател на една страна.
Господин министър-председател, аз също не ви одобрявам, дори напряко не мога да ви претърпявам, обаче одобрявам, че откакто сте министър-председател, би трябвало да съблюдавам законите и разпоредбите в тази страна, тъй като това ме прави виновен жител на България. А вие, откакто мислите и се държите по този начин, очевидно не ставате за тази работа.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР