Кадри: БТВРапърът Венци Венц разказа за тежък момент от живота

...
Кадри: БТВРапърът Венци Венц разказа за тежък момент от живота
Коментари Харесай

Венци Венц чу страшна диагноза от зъболекаря си

Кадри: БТВ

Рапърът Венци Венц описа за тежък миг от живота си от преди пет години. Тогава той чул в телефонната слушалка, че има подозрения за недоброкачествено образувание в челюстта му.

" Това стана през 2018 година преди заминем за Куба, където снимахме клипа към песента " Хавана ". Получих пестник. Тогава ми звънна зъболекаря, при който ходех. Обади ми се към 22,30 ч. и сподели:  " Венци, има нещо на фотографията ти, допустимо е да е злокачествено ". Не ми сподели нищо повече. В момента, в който му споделям " Ти се бъзикаш ", върша нещо, което в никакъв случай не ми се е случвало в живота - примирам тотално. Явно е било потрес за съзнанието ми. Докато се осъзнах, в идващите две седмици работихме по плана " Хавана ", бяхме решили, че ще тръгнем за там. Аз събрах приятелите ми и майка ми у дома. Беше доста прочувствен миг. Казах: " Пичове, купуваме злато и коприна за всички, тъй като този живот е доста къс ", описа рапърът в предаването " Преди обед " по БТВ.



" Заминахме за Куба, заснехме доста крепко видео. Аз взех решение, че ше пребивавам като за последно. Отидох преди тръгването при доктор Фатих, прелестен експерт, цялата му клиника е осеяна със фотоси на " Малкия принц ". Каза ми: " Живей, тръгни за там, не се притеснявай, абстрахирай се ".  В последния ден в Куба се срещнах с един българин, който живее там - Илиян. Казах му, че са ми разкрили нещо в челюстта и ще се умира, че ще си отивам на по-хубавото място. Той отвърна: " Спокойно бе, брат, имаме отрова от наследник скорпион, държа татко ми жив от 12-13 години с това нещо ". И тогава с доста старания от негова страна се снабдих с това лекарство, което не можеш да купиш с пари, а го има единствено отпуснато от кубинското опазване на здравето ", показа Венци Венц.



" Баща ми го пиеше това нещо като ходеше на химиотерапия, с цел да го облекчава. Нямаше съвсем никакви странични резултати от химиотерапията ", включи се в диалога Сашо Кадиев.

" Нещата се закрепиха ", разкри рапърът, който по-късно на два пъти е станал татко и точно в децата си открива смисъла на живота.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР