кадри: БтвЕто как започна тази вечер шоуто си Николаос Цитиридис.Водещият

...
кадри: БтвЕто как започна тази вечер шоуто си Николаос Цитиридис.Водещият
Коментари Харесай

Цитиридис осмя българския национален отбор по футбол

кадри: Бтв

Ето по какъв начин стартира довечера шоуто си Николаос Цитиридис.

Водещият се обърна към бенда: Гледахте ли мача нощес?   Последва отговор „ Да ”, след което водещият попита: „ А Франция – България гледахте ли? ”, пие което всичко дадоха отговор „ Еееее, не! ”.

С три на нула паднахме, за който не е схванал, само че това няма значение. Аз съм в положително въодушевление, тъй като разбрах нещо – нашият народен тим няма да има нито една загуба на идното Европейско състезание! И освен това – ние сме непобедени на европейски финали от 16 години! Имаме и огромни позитиви от мача нощес – вратарят Даниел Наумов съумя да избави 8 положения на най-хубавият тим в света, а Ники Михайлов съумя да влезе в общата фотография на Стад дьо Франс. Браво за него!



Французите ни шамаросаха три пъти за шанс, а френският президент Макрон го шамаросаха единствено един път, само че това беше задоволително да влезе в централните вести.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР