кадри bTV: Такава щуротия зрителите на БТВ не бяха виждали

...
кадри bTV: Такава щуротия зрителите на БТВ не бяха виждали
Коментари Харесай

Такава щуротия зрителите на БТВ не бяха виждали в студиото

кадри bTV: Такава дивотия феновете на БТВ не бяха виждали в студиото

БТВ вършат чудеса, с цел да изместят вниманието от досегашния си началник Антон Хекимян и постъпката му.

Трудно им се получава.

В опит да върнат доверието и интереса на феновете, bTV извадиха тежката артилерия.

Тоест, 3D графиките, които са много по-добри от тези на конкурентните малките екрани.

Още при започване на „ Тази заран “, те сътвориха цяла виртуална бензиностанция.Целта беше да илюстрират придвижването на цената на горивата, само че самата картинка беше по-интересна от данните, които и без друго са известни на всеки водач.

След като Златимир Йочев и Мария Цънцарова си прочетоха, каквото има по тематиката, 3D колата потегли към изхода на студиото, а виртуалните колонки се скриха като вдън земя.Ефектната графика несъмнено е предиздвикала доста фенове рано заран да извърнат внимание на тв приемника.
Което е огромен шанс за водещите. Злати Йочев и най-много Мария Цънцарова започнаха предаването с доста неблаговиден опит да се пошегуват.
Новата водеща даже акцентира, че си е измислила доста хубава хумореска, само че в последна сметка единствено смотолеви някаква нелепост, че ще яде овче сирене, единствено в случай че е сигурна, че е от краве мляко.Очевидно Цънцарова затъва от ден на ден в утринния блок и не съумява да направи това, което се желае от нея.

Може би ранния утрешен позитивизъм просто не е нейното амплоа.В последна сметка спортният публицист Пепи Бакърджиев се намеси за следващ път, с цел да сътвори по-ведра атмосфера.

Той едвам изчака целият екип да се събере на диванчето и накара Злати Йочев да върне графиката с колата.

Двамата се вдетениха безусловно за секунди и почнаха да си играят на бензиностанция като второкласници.Очевидно е, че bTV се пробват да създадат „ Тази заран “ не толкоз съществено, а по-развлекателно предаване или напряко шоу. Защо обаче тогава за водеща е определена „ острието “ Мария Цънцарова е въпрос без явен отговор.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg