Кадри: БТВ: Натали Трифонова изревнува в ефира на БТВ Злати

...
Кадри: БТВ: Натали Трифонова изревнува в ефира на БТВ Злати
Коментари Харесай

Ревността към Злати Йочев лъсна по БТВ: Натали Трифонова не издържа

Кадри: БТВ: Натали Трифонова изревнува в ефира на БТВ Злати Йочев или по-скоро вниманието, което му обръщат зрителките

Натали Трифонова не можа да се прикрие и намерено изревнува в ефир от подарък, който водещият получи от дамите от български град

За следващ път се удостовери, че Златимир Йочев е измежду обичаните телевизионни водещи на аудиторията.

Вече повече от година той е титулярното лице на утринния блок на БТВ, а постоянно положителното му въодушевление очевидно провокира от ден на ден благосклонности измежду феновете.Доказателство за това имаше през днешния ден, когато 37-годишният хасковлия получи изненадващо писмо. Всеки работен ден от 6 до 7 ч. той разисква настоящите тематики със своите сътрудници от новинарската, спортната и синоптичната емисия, които са дежурни. Днес това бяха надлежно Ивайло Везенков, Димитър Тасев и Натали Трифонова, а в студиото бе и климатологът проф. Георги Рачев, който има своя графа всеки вторник и петък.Още първоначално Димитър Тасев сподели, че има нещо, което би трябвало да прочете в ефир. Спортният публицист извади лист хартия и сподели, че това е писмо до Златимир Йочев от женския клуб в Свищов:


Всичко за Вашата сватба

Този месец ви изпращаме една домашна бананова торта, а другият нещо по-различно
„ Здравейте, господин Йочев. Дамският клуб от Свищов се включваме в самодейността на „ Тази заран “ – „ Закуска в утринния блок “. Изказваме признателност, че предходната седмица ни информирахте на каква периодичност можем да слушаме БТВ радио в Свищов и казахте няколко думи за града ни. Поздравяваме нашия съгражданин – оператора Добромир Иванов. Този месец ви изпращаме една домашна бананова торта. А другият месец ще измислим и ще ви създадем нещо по-различно. Пращаме ви и мушама – да си имате “.Тук Йочев благодари, поздрави ги, сподели още веднъж честотата на радиото в Свищов – 94,7 мегахерца, и сподели мушамата, която са пратили дамите. След това „ трансферира топката “ към проф. Георги Рачев, който знаел каква е била ориста на банановата торта. Всъщност, се оказа, че тортите са били две.„ Аз ще кажа каква е ориста на втората торта. Вчера като взех кашона, той беше брутално разрушен този кашон. Първата ми мисъл беше, че от там ще излезе Джери. Отвсякъде беше облепено „ Чупливо, „ Не слагай на ъгъл “, „ Не
Всичко за Вашата сватба
покривай “. Въпреки всичко, беше напряко унищожена тортата и не приличаше на нищо “, описа той.Другата торта пък била взета от Златимир Йочев. „ Миналият петък особено вървях до офис на куриерска компания да взема първата торта – бананката. Оставих я на сътрудниците от утринния блок и потеглих на път. Дори и аз не съм опитал, само че сътрудниците споделиха, че е била чудесна. Благодаря ви “, изясни той.

Тук се намеси Натали Трифонова, която се разсърди, че до тях не е стигнала торта. „ Така ли? Аз приканвам мъжки клуб Свищов. Не дамски, а мъжки клуб Свищов да прати една торта, тъй като Злати не мисли за нас “, сподели с усмивка тя.Димитър Тасев прочете и имената на дамите, пратили писмото: „ Гала, Изи, Дани, Дани Д., Дани Б., Анета, Ружа, Петя и Анелия. Това са дамите, които са ни изпратили тези неща “.

На масата сред сътрудниците имаше и хубав букет, който също е от дамски клуб Свищов. Те се пошегуваха, че чакат да им пратят чорба и туршия.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg