Кадри БТВ: Мистерия с Поли от Ергена, сестра на Евгени

...
Кадри БТВ: Мистерия с Поли от Ергена, сестра на Евгени
Коментари Харесай

Мистерия с Поли от Ергена, сестра на Евгени ли е?

Кадри БТВ: Мистерия с Поли от Ергена, сестра на Евгени ли е?

След привършване на сантименталното риалити „ Ергенът “, разумно Евгени да е мечтан посетител във всяко предаване, без значение телевизия или интернет.

Най-често задаваният към него въпрос е „ Защо остави Поли чак до край? “

Евгени показа, че случая с Поли е, че някак е предходна сред капките и стигнала до този стадий.

Винаги преди нея се е намирало друго момиче, което повече заслужава да си тръгне от шоуто.

За Поли чух какво ли не. Едното е, че била извънбрачна щерка на татко ми, със смях изясни Евгени пред Ваня Щерева. Истинските сценаристи са в жълтите медии. Тя е супер положителна и слънчева, най-малко не нервира.



За живота с Валерия след предаването Евгени показа:

Много пъти сме се карали и най-много за супер дребни неща. Но това, което ме впечатлява, че след кавга всеки премисля нещата когато е самичък и трансформира нещата по този начин, че да може да се приспособява към другия. Аз на това разчитах в избора си. Ние сме доста разнообразни, само че разчитах тази страст сред нас да помогне за сработването ни. Не чакам индивидът до мен да е слаб темперамент или да играе по моето.


Много съм благополучен и свободно дишащ.
Досега към този момент седем месеца след предаването постоянно сме се криели и за първи път излязохме да обядваме. Криехме се от съседи, прибирахме се по друго време, щорите спуснати непрестанно.

Исках да бъда непрекъснато с Валерия, да отидем на кино, да хапнем и се наложи да честваме рождения ден на татко ми доста по-късно, след края на предаването.



Най-положителната за Евгени страст след влюбването във Валерия е прошката с татко му, и че това се случи тъкмо в този формат. Строгият родител най-накрая прогледна и видя индивида в който се е трансформирал синът му и това му хареса.

Затова и Евгени е на седмото небе след всички тези позитивни страсти, които го превзеха и както самичък означи „ това е орис “.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР