кадри bTV, Инстаграм/Лиа Кръстева: Огнената Лиа от Ергена преживяла огромна

...
кадри bTV, Инстаграм/Лиа Кръстева: Огнената Лиа от Ергена преживяла огромна
Коментари Харесай

Огнената Лиа от Ергена преживяла огромна житейска загуба

кадри bTV, Инстаграм/Лиа Кръстева: Огнената Лиа от Ергена претърпяла голяма житейска загуба

Почти всичко, което запомниха феновете от Лиа в “Ергенът ”, беше яркият цвят на косата ѝ. Тя по този начин и не съумя да блесне измежду другите участнички, както в очите на Евгени, по този начин и пред публиката. Оказа се обаче, че тя е влезнала в предаването след голяма болежка от загубата на трима членове на фамилията си и обичаното си куче.

Лиа разкри в изявления в Инстаграм това, което не остана време да изясни в сантименталното риалити:

“Когато влязох аз имах боязън от това да бъда сама – в живота, вкъщи, в главата си. Бях прекарала две години затворена в едно малко, китно, само че скучно градче Берковица, където ставах всяка заран в 5, с цел да карам дядо си на хемодиализа. Всеки следобяд да се грижа за него, да го карам по лечебни заведения, да го храня и да търча да надзиравам болната си прабаба. Дядо Митко и баба Славка. Загубих и трети човек – някогашната ми детегледачка и най-близка Баба Загорка, както и кучето ми Мечо, което погребах сама. Винаги сама.

Когато умряха аз изгубих част от себе си. Спрях да виждам смисъл. Бях отделена от всевъзможен живот на младеж, който познавах. Една година се борех всеки ден да не завия към пропастта. ”



След като остана без роза, Лиа разкри по bTV, че се е разочаровала доста от Евгени, най-много поради неговото държане по отношение на Елена и фаворизирането на някои участнички, което минава границата на положителния усет. Но както се споделя, “всяко зло – за положително ”.
Лиа към този момент е сгодена.
Веднага откакто напуснала раздраното от драми имение, тя срещнала любовта по най-прекрасния метод. Страстта от пръв взор бързо прераснала в постоянна връзка. Самото предложение за брак Лиа получила също по този начин непринудено. “Когато ми предложи дори нямаше пръстен, даде ми своя ”, разката тя пред Диана Любенова. Това към този момент е поправено и младата писателка сподели заветния знак за заричане, за който мечтаят всичките ѝ съпернички в „ Ергенът “.



 

Лиа има към този момент една издадена книга в чужбина, която има към този момент и променено второ издание с друго заглавие. Тя написа на британски и има още два романа, които чакат да бъдат издадени, само че не в България.



Младата авторка разяснява, че би желала да види книгата си и на български, само че усещането ѝ е, че българските издатели рядко дават късмет на незнайни млади създатели като нея. Много е евентуално около новата ѝ известност и в професионално отношение младата жена с огнена коса да реализира триумф.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР