кадри bTV: Елина от Сървайвър е правила нещо много неприлично

...
кадри bTV: Елина от Сървайвър е правила нещо много неприлично
Коментари Харесай

Елина от Сървайвър захвърли дрехите и скандализира зрителите

кадри bTV: Елина от Сървайвър е правила нещо доста непристойно и евентуално по тази причина е изгонена

Абонираната за номинациите за изпъждане Елина разкри забавен подробност от присъединяване си в “Сървайвър ”, който може би изяснява отпадането ѝ.

Със сигурност тя беше измежду любимките на феновете, което пролича от вота им, до момента в който те имаха думата кой да продължи.

Продукцията обаче имала по-различно отношение тъкмо към нея.Елина подлудила операторите и продуцентите, тъй като измислила доста остроумен метод да гони камерите.

Когато не желала да я снимат, тя събличала и дребното облекла по себе си и лягала по този начин на плажа.По този метод било невероятно да я снимат. “В тил може, само че начело не ”, разкри Елина при гостуването в Шоуто на Николаос Цитиридис.Тя сподели също, че като питала съплеменниците си дали за тях това е проблем, те споделили, че нямат нищо срещу. След това обаче се оказало, че не е напълно по този начин.

“Е, кой е имал нещо срещу? ”, попита изумен Цитиридис.

“Не знам
Всичко за Вашата сватба
тъкмо, момчетата в племето ”, отвърна Ели.

“Едис! Едис е бил срещу ”, съобщи водещият.Елина описа също, че така наречен чалга коалиция към Татяна, Благой и Светльо, братът на поп фолк идола Констнатин е напълно действителна. “Аз споделям напряко Коцето да го вкарат като нов състезател ”, пошегува се тя.“Няма да издържи! Не той, “Сървайвър ” няма да издържи ”, разяснява Николаос.

Пред Цитиридис отпадналата сървайвърка описа, че Татяна играе личната си фикция, която е “семейство на плажа ”. Оказа се, че певицата перяла гащите и другите облекла освен на Благо Джизъса, само че и на другите мъже от племето ѝ и заявявала това с горделивост. Ели призна, че била напряко покъртена от това.Елина разкри и нещо доста персонално в ефир. Тя съобщи, че дълго време не е била най-хубавата версия на себе си и страдала от това. Нещата станали още по-зле по време на коронавирус пандемията, която също така тя прекарала в чужбина.Излизането от дупката било обвързвано с посещаване при психиатър. “Това е табу в България ”, разяснява Ели, само че
Всичко за Вашата сватба
акцентира, че точно професионалната помощ е значима в такива моменти в живота и поради нея тя в този момент се усеща доста добре.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg