кадри bTV: БТВ сринаха Валерия, Евгени се покриВ bTV изглежда

...
кадри bTV: БТВ сринаха Валерия, Евгени се покриВ bTV изглежда
Коментари Харесай

БТВ сринаха Валерия, Евгени се покри

кадри bTV: БТВ сринаха Валерия, Евгени се покри

В bTV наподобява по никакъв начин не харесват финала на втория сезон на „ Ергенът “.

Това е единственото пояснение, за преднамерено негативното отношение, което малкия екран показва към победителката Валерия.

Тя се появи сама в ефира.

При всички нейни появи по малкия екран след края на шоуто тя е засипвана с рецензии, маскирани като сякаш почтени въпроси.

Провокацията против Валерия и връзката им с Евгени обаче мина на напълно ново равнище в нейното изявление в „ Преди обед “.



Защитничката на животните седна сама против Сашо Кадиев и Поли Недкова, които безусловно я размазаха в ефир с зле прикрити и много обидни рецензии.

Поли си призна в прав текст, че се заяжда с Валерия поради Евгени, който трябвало да ѝдаде изявление, но  вързал тенекиена кутия.



Защо обаче Александър Кадиев беше толкоз нападателен против нея, не стана доста ясно.

Водещият крепко се нахвърли против Валерия поради веганските ѝ убеждения.

След като тя отхвърли поради тях да издои коза в предаването, Кадиев потегли с повишение на звук и ръкомахане да ѝ изяснява, че не е парва и безусловно да ѝ се кара.

В един миг просто си пролича, че водещият очевидно ненавижда веганите като цяло и е решил да си го изкара на победителката в сантименталното риалити.



Водещите напълно преднамерено заговориха за Елена, най-голямата противничка на Валерия и на гостенката им явно не ѝстана по никакъв начин прелестно.

Кадиев и Недкова след това се заровиха в детските ѝтравми и проблеми, с цел да знае към този момент цяла България, че тя се е научила да чете и написа на български много късно.



Валерия философски устоя на всички провокации, даже и когато Сашо Кадиев непосредствено ѝказа, че би трябвало да зареже Евгени за това, че още не е посетил приюта ѝза избавени животни.

Естествено, тя трябваше и да се изяснява за рождения си ден и по какъв начин споделила на Евгени да се махне от фрагмента, с цел да има независима фотография.
Не беше пропуснато да се разиска и за какво Валерия се е провалила в опита си да стане актриса.


Капанът, който от екипа на „ Преди обед “ бяха заложили на моделката, та и не щракна дефинитивно.

В студиото пристигна без нейно познание неин братовчед, който я бил срещнал с „ нощния живот “.

Целта беше той да издаде някакви по-излагащи обстоятелства за Валерия в по-младите ѝ години. Допълнителна тиня обаче не беше изровена.



Защо bTV се пробва да съсипе репутацията на победителката в най-гледаното си шоу, е мъчно да се изясни.

Вероятно в малкия екран не са удовлетворени от финала на шоуто, който не е толкоз трагичен, като от първи сезон.

Телевизията очевидно е и срещу убежденията на Валерия, само че това няма по какъв начин да се съобщи непосредствено.

За да не отблъсне все по-голямата веганска общественост в България. Много е евентуално обаче офанзивите на Сашо Кадиев против веганството да имат тъкмо подобен резултат.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР