кадри: 7/8 ТВСоломон Паси бе гост тази вечер във Вечерното

...
кадри: 7/8 ТВСоломон Паси бе гост тази вечер във Вечерното
Коментари Харесай

Соломон Паси в Шоуто на Слави: Поздравявам ви, че се отказахте от от мажоритарните избори! Референдумът бе абсолютно неразбираем за хората

кадри: 7/8 ТВ

Соломон Паси бе посетител довечера във " Вечерното шоу на Слави Трифонов ".

Ето по какъв начин бе показан той от Иво Сиромахов: 

Преди 30 години един млад и екстравагантен политик с трабант и група запалянковци основаха Атлантическия клуб в България. Трабантът се трансформира в знак на Атлантическата концепция и в знак на прехода от комунизъм към народна власт. Представям ви създателя на Атлантическия клуб и индивидът с трабанта – Соломон Паси.

Ето какво сподели Паси: „ Нещата се обърнаха. Сега вие станахте представители на страната, аз станах представител на народа. Истината е, че народът би трябвало да пита страната, а не страната да пита народа. Ето за какво аз съм пристигнал с похвали за вас. Поздравявам партията ви за самоиронията, с която продължавате да се отнасяте към себе си. Това е отлично! Много ми хареса по какъв начин преди няколко излъчвания имитирахте Слави Трифонов. Наближава момента, в който ще има конкурс за имитатори на Слави Трифонов, в който той ще завоюва пето място.



В това отношение на самоирония ми наподобявате на Национална движение „Симеон Втори" в най-хубавите му години.

Второто за което желая да ви поздравя е, че се отказахте от мажоритарните избори ”, разгласи Паси.

Иво Сиромахов – Не сме се отказали! Нещо си се заблудил!

Този въпрос, който поставихте на референдума е безусловно неясен за необятната аудитория, която е гласувала по него! Моята специалност е математика имам бакалаварска, докторска, мастърска степен ще го обясня в този момент:

„ Аз отново ви приветствам, че се откажете от мажоритарната система. Пряката народна власт е най-прекия път към гроба. Ето за какво: Вие не може да питате популацията на България – вярна ли е формулата на Айнщайн! Може д апитате – харесвате ли тази музикантка, тази певица. Управлението на страна е тъкмо като ръководството на аероплан – Когато тръгнете от София към Ню Йорк, самолетът може д аго включите на автопилот. Вие не питате пасажерите дали д аминете от една или дрога посока. И по тази причина в случай че водачът припадне, не са пасажерите тези, които да седнат на неговото място – тъй като те ще изберат най-красивата стюардеса ”.

Иво Сиромахов – Това е доста неточен образец ”!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР