кадри: 7/8 ТВШоуто в понеделник беше открито така от Иво

...
кадри: 7/8 ТВШоуто в понеделник беше открито така от Иво
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Най-лошо е, че финансов министър отново ще е Асен Василев

кадри: 7/8 ТВ

Шоуто в понеделник беше намерено по този начин от Иво Сиромахов: 

" От ден дневно, тюрлюгювечът в българската политика става все по-мазен. Хората, които стачкуваха против 12-годишното незаконно ръководство на Борисов, в този момент вършат шествие за поддръжка на кабинет с Бойко. Хората, които желаеха правосъдни промени, с цел да осъдят Борисов, в този момент лъжат, че ще вършат правосъдни промени с Бойко Борисов. И хората, които ни убеждават, че сме подготвени за Шенген, не могат да схванат по кое време е влезнал единият брат Галев в България и дали с него е пристигнал другият.

В същото време на президентът беше връчена досието с кабинета на дружбата сред ГЕРБ и ПП-ДБ.  За министър на районното развиване и благоустройството е препоръчан андрей Цеков.  Ето какво е декларирал той преди по-малко от месец:



В публикацията той продължава: „ Няма да подкрепим кандидатурата за министър председател на госпожа Габриел, тъй като в ГЕРБ самостоятелни номинации няма!  Всяка тяхна номинация е лична номинация на Борисов ”!

Тази публикация е писана на 12 май, а на 5 юни, оп, Андрей Цеков министър на Денков и Мария Габриел!  Значи, в случай че ти подкрепяш мафията е проблем, само че в случай че мафията те поддържа – няма проблем! Така излиза!

Най-лошо е, че финансов министър още веднъж ще е Асен Василев, което значи, че сигурно няма да имаме пари! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР