кадри 7/8 ТВЕто как започна днес Вечерното шоу на Слави

...
кадри 7/8 ТВЕто как започна днес Вечерното шоу на Слави
Коментари Харесай

Иво Сиромахов тази вечер в ефир: Днес Борисов започна безсрамно да се предлага на другите

кадри 7/8 ТВ

Ето по какъв начин стартира през днешния ден „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ” с водещ Иво Сиромахов ”

„ Днес министър председателят Бойко Борисов стартира нахално да се предлага на другите.

По-точно стартира да изпраща депутатите си на други партии, както пращаше своята блага Шехерезада на Васил Божков. Ето защо приказвам:

„ Борисов подготвен да поддържа кабинет на Трифонов с 10 дежурни народен представител ”, зачете Сиромахов заглавие от пресата.



„ Аз съм доста сюрпризиран от тази вест. Досега постоянно съм мислил, че депутатите са персони, определени от народа и виновни пред народа. А в този момент се оказва, че са нещо като добитък, с който чобанинът търгува. Вземи тия овце, стрижи ги, прави каквото искаш! ”, разяснява водещият.

„ Странна работа. Тия хора достолепие нямат ли?! ”, попита риторично той.  

От своя страна Борисов не е споделил, кои тъкмо депутати ще дава. Най-лошо ще е в случай че прати Калин Вельов, тъй като него в никакъв случай не го знаеш, в кой миг ще си тръгне. Баш се върне, пък ще си тръгне…И не знаеш 10 ли имаш, 9 ли имаш. На индивида такива са му навиците.

Аз имам вътрешна информация, че един от десетте депутати е Вежди Рашидов ”, разгласи Сиромахо и в студиото влезе Краси Радков с следващ скеч.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР