кадри: 7/8 ТВВечерното шоу на Слави Трифонов започна така:Иво Сиромахов:

...
кадри: 7/8 ТВВечерното шоу на Слави Трифонов започна така:Иво Сиромахов:
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Европейският прокурор Лаура Кьовеши дойде първо в България, защото , когато правиш основно почистване на дома, винаги започваш от най-мръсното

кадри: 7/8 ТВ

" Вечерното шоу на Слави Трифонов " стартира по този начин:

Иво Сиромахов: Добрата вест е, че най-накрая пристигна! Не приказвам за лятото. Дойде европейският основен прокурор, румънката Лаура Кьовеши. За последно толкоз доста съм се надявал чужденец да ни свърши работата при прехвърлянето на Гара Дембеле в левски. Но визитата на Кьовеши е в действителност значима и знакова. България е първата страна, която европейският прокурор посещава, може би, тъй като, когато правиш главно разчистване на дома, постоянно започваш от най-мръсното помещение.

Какво мислите, че вършат хората по високите етажи на властта, до момента в който чакат срещата си с Кьовеши.

Ето вижте:



Иван Гешев пали свещи преди срещата с Кьовеши. Човекът, инструмент на Господ, се моли на Господ. За какво ли му се моли? Сигурно се моли Кьовеши да е пристигнала да си купи чорапи от Митко от Пловдив.

Сигурно от срещата с Кьовеши най-вече са обезпокоени хората от партия ГЕРБ, които в продължение на 10 години усвояваха еврофондовете

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР