Къде е планинската къща на любимия на поколения българки певец

...
Къде е планинската къща на любимия на поколения българки певец
Коментари Харесай

Ето я къщата в планината на Веско Маринов

Къде е планинската къща на обичания на генерации българки артист Веселин Маринов? Това е въпросът на почитателите, откакто Веско показа в тв ефир в неделя, че живее в къща в планината дружно с дамата на сърцето си Веселина.

Китната къщичка е в „ Пирин Голф ” край Разлог, разкри „ Струма ”. Веселин Маринов живее там съвсем непрекъснато от началото на пандемията. Всеки ден се разхожда в комплекса, само че постоянно отскача за пазар или просто на разходка и до Разлог, който е напълно близо.

За проектите на Веселин Маринов да има къща в покрайнините на Разлог стана ясно още преди няколко години след негов концерт във връзка 8 март в Разлог. Тогава импресариото му удостовери, че се водят договаряния, само че договорката не беше финализирана.

Собственици на къщи в комплекса споделили пред „ Струма ”, че в началото Веско ходел по-рядко, само че от предходната година е съвсем непрекъснато в къщата си. През уикендите на посетители му извали щерка му, зетят и  внуците, на които той отделял изключително внимание. Пея им, до момента в който ги замайвам, показа в тв изявлението си Веско.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР