Кадър YouTubeУкраинският министър на икономическото развитие Тимофей Милованов направи странно

...
Кадър YouTubeУкраинският министър на икономическото развитие Тимофей Милованов направи странно
Коментари Харесай

Украински министър: Не четете книги! От тях полза няма

Кадър YouTube

Украинският министър на икономическото развиване Тимофей Милованов направи необичайно самопризнание. Той съобщи, че книги не чете, даже когато му е скучно. 

Министър Милованов назова четенето на книги и ученето от тях самозаблуда. Той добави, че в днешно време към този момент никой не употребява книгите като метод за обучение.

И даже стигна по-далеч: назова книгите " най-обикновено развлечение ".

" Призивът ми е за тези, които не четат книги. Аз съм един от вас. И въпреки всичко съм просветен. Пиша нови научни публикации и сътворявам просветителни стратегии. Занимавам се с развиването на бизнеса. Убеден съм, че образованието е най-важната цел за всеки човек. Но книги не чета и не ви поучавам и вас да четете. Книгите са за забавление, а не за обучение. Предпочитам различен тип занимания - сериали и филми, пътешествия и заведения за хранене. А също - танци и клубове. Да, рядко чета книги и то само за забавление. Сериозни книги. Само за развлечение ", изясни министърът. 

Превод " Петел "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 3 минути) Рейтинг: 7318 | Одобрение: 3113 Той написа научни писания, но няма кой да му чете писанията. Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР