Кадър: YouTube, TarzanДжо Лара, който изигра Тарзан, загина в самолетна

...
Кадър: YouTube, TarzanДжо Лара, който изигра Тарзан, загина в самолетна
Коментари Харесай

Джо Лара, изиграл Тарзан, загина в самолетна катастрофа

Кадър: YouTube, Tarzan

Джо Лара, който изигра Тарзан, почина в самолетна злополука. Американският артист в телевизионния сериал " Тарзан: Епични завършения " (1996-2000). Той беше определян от феновете като най-чаровният Тарзан на всички времена, почина при самолетна злополука в Тенеси. Това гласи публично изказване, оповестено в неделя на уеб страницата на администрацията на окръг Ръдърфорд.

Малък аероплан " Чесна " C501 се разруши в езеро в северната част на щата в събота, убивайки седем души. Както прецизираха управляващите по-късно, измежду тях е бил и Лара. Заедно с него е починала и брачната половинка му - Гуен Шамблин.

Освен в поредицата за приключенията на Тарзан Лара взе участие и в телевизионните сериали " Спасители на плажа ” (Baywatch, 1989-2001) и " Конан " (1997-1998), оповестява БГНЕС.

Самолетът е летял от Тенеси до Флорида. Той е аварирал малко след излитането си, а повода за нещастието се проверява, предава dnes.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР