Кадър Владислав СтефановХората от Варна, които предизвикаха затварянето на ваксинационния

...
Кадър Владислав СтефановХората от Варна, които предизвикаха затварянето на ваксинационния
Коментари Харесай

Николай Николов: Не сме нападали пункта за ваксинация, а мирно питахме дали имат разрешителни

Кадър Владислав Стефанов

Хората от Варна, които провокираха затварянето на имунизационния пункт на входа на Морската, настояват, че не са го нападали.

" Ние не сме нападнали ваксинациопнния пункт. Отидохме на място и попитахме напълно спокойно дали разполагат с нужните разрешителни за тези ваксини, помолихме да ни ги дават, а те не ни ги предоставиха. Никой една неприятна дума не е споделил против медицинските чиновници. Не е имало експанзия. ", съобщи юрист Николай Николов, във връзка изказванията на Министерството на здравеопазването, че мобилният имунизационният пункт във Варна е бил атакуван, съобщи Морето.

Moreto.net напомня, група жители от „ Комитет за избавление “ пожелаха от ваксиниращия екип на мобилния имунизационен пункт на входа на морската градина във Варна позволение за потребление на лекарствения препарат, който ползват. На място дойде полиция, а след това ваксинационният пункт бе затворен.

След случая от Министерството на здравеопазването изпратиха публично мнение, в което се споделя, че група антиваксъри са нападнали медицинския екип на мобилен пункт за имунизация, а медиците от 1-во ДКЦ са били принудени да прекратят имунизацията.

" Ние няма да допуснем нашите медици да бъдат обиждани, обругавани и унижавани за това, че правят съзнателно работата си и избавят човешки животи. Ваксините са най-ефективното средство за отбягване на тежко протичане и гибел от COVID-19. ", гласи още част от позицията на здравното министерство.

Пред медиите Дочка Михайлова, шефът на РЗИ-Варна, бе красноречива по случая: " Осъждам тяхното държание тъй като те са попречили хората, които желаят да бъдат ваксинирани да могат да го създадат ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР