Кадър Телевизия 7/8Иво Сиромахов посочи кое решение на партията на

...
Кадър Телевизия 7/8Иво Сиромахов посочи кое решение на партията на
Коментари Харесай

Сиромахов: Не съм член на Има такъв народ, защото се чувствам по-силен в медиите

Кадър Телевизия 7/8

Иво Сиромахов уточни кое решение на партията на Слави може да бъде пагубно. " Партиите на корупцията - ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи - имат болшинство в 45-ото Народно заседание и до момента в който те са болшинство, те ще упорстват да се резервира олигархичният модел, при който стопанската система е напълно подвластна от страната, при който правосъдната власт е подчинена на ръководещата партия. При този модел няма разделяне на управляващите, те се ръководят от едно място ". Това разяснява Иво Сиромахов, публицист, сценарист в " Шоуто на Слави ". 

Пред БНР той изясни, че не е член на партията " ИТН ", тъй като: " Чувствам се по-силен в медиите, пробвам се да давам свободният глас на свободните хора. Унизително е да сме толкоз обратно в 21 век, на 112-о място по независимост на медиите ". 

Много значимо е четвъртата власт да бъде на разстояние от останалите три, безапелационен беше Сиромахов и добави:

" Смесването на управляващите и управлението им от едно място докара до съществени провали върху обществото ".

По думите му на изборите на 4 април е направена дребна крачка към смяна, само че има още доста път:

" В момента в Народното събрание ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са подготвени да поддържат всякакво държавно управление, което е неуместно. Очевидно, че имат някакви други ползи, поради които те упорстват непременно да са във властта. Никога не е било до момента партиите да споделят, че ще поддържат всякакво държавно управление ".

Според него трите партии на митинга " ИТН " " Изправи се! Мутри вън! " и " Демократична България " желаят смяна и повече неща ги сплотяват, в сравнение с ги разделят:

" Важно е те да работят дружно. Големият въпрос не е кой ще направи държавно управление, а какви промени са нужни в страната ", подчертава той и посочи, че незабавните неща, които би трябвало да се случат, са смяна в правосъдната система и смяна на изборния закон. 

Предсрочни избори тази година са доста вероятни, предвижда той, написа

В коментар на споделеното от него мнение във Facebook: " Човек харесва мажоритарната система единствено до момента в който влезе в Народното събрание " Иво Сиромахов изясни, че няма задявка в този негов статус и изрази вяра от Има Такъв Народ да не са се отказали от мажоритарния избор: 

" Това е значима част от идеологията на тази партия и в случай че са се отказали, ще бъде злополука. Мисля, че няма да се откажат и това ще бъде направено. Те споделиха, че им би трябвало време ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР