Кадър Телевизия 7/8Иван Бакалов изпъкна с поредния си интересн коментар.

...
Кадър Телевизия 7/8Иван Бакалов изпъкна с поредния си интересн коментар.
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Борисов се мисли за Путин, иска да управлява 20 години. Не става

Кадър Телевизия 7/8

Иван Бакалов изпъкна с следващия си интересн коментар. Този път острото му перо не пожали премиера на България.

Борисов се мисли за Путин, желае да ръководи 20 години. Не става. Путин непроменяемо печели избори с болшинство в Народното събрание. Борисов даже в първия си мандат нямаше болшинство в Народното събрание. Сега е с 95 депутати, и даже дружно с патрЕотите нямат 120. Управлява с плаващо болшинство от купени.

И се готви да си купи партийки и самостоятелни за последваща коалиция след изборите. Пари има задоволително. Но Борисов ще има най-вече 85 депутати, колкото бяха на изборите през 2014 (тогава - 84).

И ще има усложнения с обединението. Вижда се, че мътят някаква коалиция с ГЕРБ, само че без него.

И в случай че Борисов от късогледство не се отдръпва, слепи ли са целият отряд медии,, публицисти, анализатори, социолози и впрочем, които го тикат напред като лудия военачалник с джипката и си мислят, че ще е като преди?

Хунта, в действителност хунта - от една страна харалани, харизани и цветанки, уеб сайтове, пропагандни утринни блокове, фейсбук групи, тролове, шпицкоманди от паравоенни с татуировки на мъртвешки глави, биячи преблечени в полицески униформи да пазянт от протестиращи, ДМС-та по 2-3 заплати от горната страна на половин година за държавна администрация, която съвсем не върви на работа, цялата държавна и локална власт впрегната...

Разбира се, и основният каскет на републиката арестува наред (временно е спретнат предизборно, да не нервира много).

И всичко това не стига на Борисов да вземе властта още веднъж. След изборите накъде ли ще се завъртят слънчогледите, по-точно задниците от тази камарила?, написа Иван Бакалов в персоналния си профил във фейсбук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР