Кадър Телевизия 7/8Дясната ръка на Слави Трифонов коментира работата на

...
Кадър Телевизия 7/8Дясната ръка на Слави Трифонов коментира работата на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако народът иска да бъде изчегъртан моделът на ГЕРБ, нека да излезе и да гласува

Кадър Телевизия 7/8

Дясната ръка на Слави Трифонов разяснява работата на служебните министри и насочи ясно обръщение към българите за идните парламентарни избори на 11 юли. Трима министри похвали зам.-председателя на „ ИТН ” Тошко Йорданов. В коментар за работата на служебното държавно управление той даде висока оценка на министрите на стопанската система - Кирил Петков, на финансите - Асен Василев и на вътрешните работи - Бойко Рашков. 

Утре ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде част от листите на " ИТН " за предварителните избори на 11 юли, сподели за БНР Йорданов. Той акцентира, че политическата мощ няма да прави коалиция с " партиите на статуквото - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или с подкрепящи партии на ГЕРБ ":

" Вариантите са всевъзможни. Спрямо резултати от изборите ще постъпим вярно.... Ако българският народ желае да бъде изчегъртан моделът на ГЕРБ, дано да излезе и да гласоподава ".

Тошко Йорданов изясни, че партията има проекти за деяние, само че те ще станат ясни, откакто се видят резултатите от вота през юли.

" Може да се каже, че българското гражданско общество и Съединени американски щати са сътрудници на полето на демокрацията, мненията им съответстват. Санкциите на Съединени американски щати са по-късно, което направи българското общество ", разяснява още в " Неделя 150 " той.  Йорданов акцентира, че информацията за глобените лица е имало и в българските медии, само че формалните органи са се правили, че това не се случва, написа standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР