Кадър Риа НовостиДепутатите от украинския парламент се сбиха.Кавгата започна след

...
Кадър Риа НовостиДепутатите от украинския парламент се сбиха.Кавгата започна след
Коментари Харесай

Бой в парламента на Украйна

Кадър Риа Новости

Депутатите от украинския парламент се сбиха.

Кавгата стартира след думите на представител на пропрезидентската партия за нуждата от ′′разстрел′′ на опозиционната платформа.

Боят стана при разглеждането на промените в законопроекта за промяната на Националния съвет за телевизионно и радиоразпръскване се стигна до сборичкване.

Започна се след думите на депутата от ръководещата партия Никита Потураев за нуждата да се " разстреля опозиционната платформа ", оповестява кореспондентът на РИА Новости.

„ Питате, по кое време ще настъпи ерата на бедността...И тя ще завърши, когато народ ще издърпа тази секта („ Опозиционна платформа - За цялостен живот “), чието общо благосъстояние е сравнимо с годишния бюджет на Украйна , и ще я разстреля, сподели той.

Това провокира пердах сред представители на опозицията и пропрезидентската партия „ Слуга на народа “.

След къса отмора Потураев се извини, като означи, че думите му „ не са апел за насилствени дейности и никой от публиката не заслужава репресии “.

На собствен ред ръководителят на парламента Дмитрий Разумков призова всички към приемливост и въздържаност в своите изказвания.

" Уважаеми сътрудници, желая да се обърна към всички в тази зала. Нека помислим какво споделяме и по кое време. Наблюдават ни хората, които са ни избрали тук. За да не се изчервяваме, когато мандатът свърши. Да се ​​върнем на работа ", заключи той.

След случая фракцията на партия " Опозиционна платформа - за живот " изиска Потураев да бъде отхвърлен от поста си на началник на комисията по филантропична и осведомителна политика.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР