Кадър от протеста на 05.08.2022 г. Снимка: БНРСтаналият вече традиционен

...
Кадър от протеста на 05.08.2022 г. Снимка: БНРСтаналият вече традиционен
Коментари Харесай

Протестът „ГАZwithme“ иска България да изрази официална позиция относно действията на Путин

Кадър от митинга на 05.08.2022 година Снимка: БНР
Станалият към този момент обичаен за сряда вечер митинг пред Президентството „ ГАZwithme “ довечера ще упорства да разбере какъв е отговорът на България по отношение на ескалацията в експанзията на Путин, откакто през днешния ден съветският президент разгласи частична готовност в Русия. Протестът ще стартира към 18:00 часа довечера.

„ Путин е агресор, който трансформира Руската федерация в геополитическа опасност №1 за мира в света! Време е да спрем да живеем със заканите и изнудването на кремълския деспот. Отстъпим ли в този момент, ще продължим да живеем в клопката на страха. Ако има нещо, което научихме от войната, то е, че Русия може да бъде победена “, декларира във Facebook един от уредниците – Атанас Шарков.

„ Много държавни управления и политици към този момент осъдиха дейностите на Путин. България също би трябвало да даде своята ясна оценка като страна членка на Европейски Съюз и Организация на обединените нации “, написа още той.
„ #Газwithme чакаме президентът, държавното управление и политическите партии на България да излязат с публична позиция. Дали ще осъдят последните дейности на Путин, или ще замълчат срамно, отделяйки България от обединените старания на цивилизования свят, следва да разберем “, заключва той.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР