Кадър Нова твЗнаете ли кога ще стигнем румънците!? Никога. Министър

...
Кадър Нова твЗнаете ли кога ще стигнем румънците!? Никога. Министър
Коментари Харесай

Румен Гечев: Кога ще стигнем румънците!? Никога! Колегата му от ГЕРБ: Като видим пенсиите, мисля, че успехите на правителството са видни

Кадър Нова тв

Знаете ли по кое време ще стигнем румънците!? Никога. Министър Горанов залага стопански напредък в края на мандата на държавното управление от 2,9%, а румънците и цяла Европа за същия интервал залагат стопански напредък над 5%. Това разяснява Румен Гечев от Българска социалистическа партия в студиото на Нова тв в спор с сътрудника си Александър Иванов от ГЕРБ, който пък твърди, че сега междинната за страната заплата е над 1200 лв. и в края на мандата задачата на държавното управление е тя да доближи до 1500 лв..

" Вие, социалистите, вместо да гледате в джоба на другия, на румънците, гледайте в нашия. Пенсиите от 3 $ в този момент са 200 $. Така че когато приказваме за един еднакъв старт, като забележим пенсиите, мисля, че успехите на държавното управление са видни ", възпротиви се Иванов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР