Кадър Нова твЗаради блъснат човек на релсите десетки пътници на

...
Кадър Нова твЗаради блъснат човек на релсите десетки пътници на
Коментари Харесай

Пеш с дете по релсите, след като влак помете овчар! Ето как десетки пътници на БДЖ стояха насред нищото

Кадър Нова тв

Заради блъснат човек на релсите десетки пасажери на БДЖ, качили се на влака от София за Варна в  петък, остават блокирани на място в продължение на часове без вода, храна или различен превоз, споделя Нова тв.

``
реклама

Инцидентът станал наоколо до гара Юнак. Блъснат е пастир, който пресичал релсите с овцете си. Влакът, помел индивида, остава блокиран на място. По информация на Нова тв в този миг във влака е имало десетки пасажери, включително доста деца и възпитаници.

" Чувствахме се като забравени от Бога посред нищото ", разясняват пострадали пасажери. " Отляво и отдясно - пустота, единствено трънаци ", добавя още индивидът.

" Кондукторът мина и сподели, че не е известно какъв брой време ще се наложи да се изчака. Тогава стартира огромното очакване ", коментират  хората. Част от пасажерите обаче вземат решение да не стоят на едно място, а да тръгнат пеш по релсите. Други звънят на свои близки и познати за помощ. 

Оказва се, че това не е единственият случай на релсите. Десетина дни по-рано се е случило същото и то съвсем на същото място. 

" Те не са влези никакви ограничения! Тук става въпрос за човешки животи! Дали е пастир или не, човек е. Другото, което ме възмути е, че и при двата случая от БДЖ са оставили хората да стоят в пустошта часове наред без да се предложи нито вода, нито някакъв различен превоз ", разяснява млада майка. 

За Нова тв от БДЖ оповестиха, че се извиняват на пасажерите си за неудобството и допълват: От страна на БДЖ е основана организация за обезпечаване на транспорт за пасажерите до Разград и Шумен, които е трябвало да осъществят връзки с други влакове. Но заради продължителния престой, те не са осъществени. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР